local-stats-pixel fb-conv-api

SĀKAS KARŠ: Ķīnieši uzbrūk krieviem! Pirmā daļa.43

745 15

Šonakt, 4:15 no rīta, Ķīna uzsāka uzlidojumus Krievijai!

« 1  2  3 »
745 15 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

ļoti spilgta iztēle, vari ieteikt kādas ripas labākas?

59 1 atbildēt

Uzreiz visiem kritiķiem:

1) Jā, šis izdomājums ir pārspīlēts, tomēr attaisno reālo situāciju. Arī datums ir paņemts nepareizs. Varbūt 2020.gads, varbūt - 2030, bet tāds scenārijs ir paredzams. Ja mēs neklausamies RU propogandu, bet skatamies faktus - kā Ķīnieši čakarē krievus ( ar krieviem  neizdevīgiem līgumiem) , kā militāri bruņojas ( savu ziemeļu daļu ar Krieviem) veido mācības salā ( karam ar krieviem). Pat kartes bērnu mācību grāmatās liek ar krievu atņemtajām teritorijām.

2) Sibīrija ir nolaista līdz kliņķim. Armijas bāzes tukšas, lidlauki tādi, uz kuriem pat lidmašīnas nevar nosēdināt. Par elektrostacijām - tas nav pārspīlējums. Tajā lielajā rajonā, kuram platība Eiropas lielumā ir 2 elektrostacijas un divas dzelzceļa līnijas. Arī ta bilde ar putnubiedēkli, ir īsta.

3) Daudzi mīl skaitīt cik krievijā raķešu, cik lidmašīnu, bet neviens nepievērš uzmanību, ka skaitās arī iekonservētā tehnika, un pats galvenais - Krievija ir liela. Ja to lielo daudzumu tehnikas izmētāt pa visu teritoriju, tad nekas dižs arī nesanāk. Arī Vācija un Napoleons tapēc zaudēja krieviem, ka ļoti tālu iegāja Krievijas teritorijā, un krievija paspēja sakoncentrēt visus spēkus pa vidu. Un tikai pa vidu sanāca liels krievu pārspēks, kas galu galā arī izcīnija uzvaru. p.s.  lidmašīnu skaits abām pusēm ir pareizs norādīts. Jā, ķīniešiem tieši kaujasspējīgo lidmašīnu vairāk.

4) Precīzi norādīta Krievu propogandas un melu mašīna. 

50 0 atbildēt

Ideja laba- Stabils pluss sanāks!

Bet prasās tomēr nedaudz spilgtākas detaļas...  emotion 

22 0 atbildēt
Šim jābūt pie erotikas. Jo komentāros daudzi beiguši emotion
20 0 atbildēt

Visiem tiem ,kas apvainoja autoru ,,ripu,,lietoshana ,jumta aizbraukshana un tamlidzigas lietas...   Nesaprotu pekshnjo aziotazu, it ka te butu kremlja fanu pulcinsh.Fakti par Krievijas -Kinas pierobezu ir patiesi,par armijam ari apmeram. Kas teica ,ka kiniesi ar krieviem ,,nekad nekarotu/nekaros ? Kapec ? Pajautashu savadak, vai kinieshiem butu par ko karot ar krieviem ? Ko vinji varetu iegut ? Ljoti daudz ko,galvenais resursus un teritorijas,milzigas resursiem bagatas gandriz neapdzivotas teritorijas... ! Parapdzivotajai Kinai ar savu pamatigi piecukoto ekologiju,praktiski neskartas Krievijas Talo Austrumu teritorijas ljoti noderetu, ta varetu kljut par noteiceju ne tikai austrumos... Bija psrs laika tada,, 2000.gada anekdote, uz Somijas -Kinas robezas viss mierigi...,, Tie kas vel atceras tos laikus ,zinas ,ka pec notikumiem uz Usuri upes,Kina skaitijas iespejamakais potencialais pretinieks n.1 ,apsteidzot pat Ameriku.Tikai PSRS milzigais militarais un tehniskais potencials attureja kiniesus no attiecibu noskaidrosanas .Vajadzetu but daudziem Kinas varas gaitenjos ,kam tas vel atminja. To laiku lielvalsts psrs ir izjukusi ,Krievija ir tikai tas ena ,vai butu brinums ,ka Kina sadomatu panjemt revanshu ?    Te visadi raksti par ,,alternativo,,vesturi ir bijushi,kas butu ,ja...  lielakotiesu visi pilnigi bezjedzigi un bez pamatojuma, bet shis nav no tiem gadijumiem. Varbut laiks nav isti piemerots ,jo pashlaik velk vairak uz Krievijas -ASV konfliktu, kura varam but iesaistiti ari mes. Bet nekad jau nevar zinat, ari Kinai ta butu izdeviba,izmantojot Krievijas speku piesaisti ASVun NATO , panjemt savu gabalu no blakusteritorijam... Tada ,visai neiepriecinosa,ta situacija izveidojusies.

14 0 atbildēt

Ļoti labs raksts ! Nevaru sagaidīt Otro Daļu ! emotion 

12 0 atbildēt

Cool story bro. Tiešām labs.

7 0 atbildēt

Kādreiz šādi rakstu autori kas salietojušies kristāla metu, pazuda mistiski bez vēsts,  jāsaka totāls narkomāns, prikols būtu ka tagad tā tiešām notiktu jo tie, kuri raksta apnarkojušies dabon redzēt reāli, to ko raksta  emotion 

11 4 atbildēt

Es vienīgais Latvijā ienīstu krievus, Krieviju? Te tik kā mēs latvieši atbalstām krievus... fu! 

12 7 atbildēt

Šitas labs "

- Alfa, alfa, te Čārlijs!

- Čārlij, te Alfa!

- Elektronikas kļūdas dēļ, raķete, tipa - gaiss -zeme, trāpīja pilsētas parkā... palidoja līķi uz visām pusēm!

Atgādina majora Peina pasaciņu Tīģerim emotion 

Nu tas gan ir skaidrs ka agri vai vēlu Ķīna drāzīs Krieviju.

5 0 atbildēt

es butu laimigs

5 0 atbildēt
Jaunais cilvēk, jums ar galvu viss ir kārtībā? Nekur neesat atsities vai līmi pārostījies? Kā vispār var kaut ko tādu ņemt un rakstīt? Tur jau fantāzijai vajag būt galīgu sadirstai..
15 10 atbildēt

Jauka iztēle. emotion

4 0 atbildēt
Berniskiga fanosana par karu.
5 1 atbildēt
😄 atsuta citronus 😅
4 0 atbildēt

Galvenais lai mums nekas nenotiek es uzskatu ! emotion  Nejūtos droši vairs ! emotion  emotion 

5 1 atbildēt

Vairākās Krievijas - Ķīnas pierobežas pilsētās jau ir izkārti Ķīniešu karogi.

Radās misēklis kādā pierobežas ciemā. Vietējais Serjoža grib novakt tikko izkarināto Ķīniešu karogu virs ciema priekšsēdētāja mājas. 

Bet viņš negaid īti satiek savu darba devēju - gatera īpašnieku Čungu lī Suni. Tas smaida un aicina Serjožu pievienoties pārējiem kolēģiem - Jan San, Sja un Dzjiņ. Čungs lī Suns apgalvo, ka šodien būs brīvdiena, bet gaterī ir uzklāts svētku galds. 

Serjoža pievienojas kolēģiem. "Karogu varēs novākt arī vēlāk" - viņš nodomā.

PSC emotion

4 0 atbildēt

Tu ko tur zīž???  emotion 

5 2 atbildēt

protams, ka nekaros. Vienkārši pateiks "Eu, krievi, atdodat Habarovsku ar visu hokeja komandu" emotion

3 0 atbildēt

Pankūka  emotion 

3 0 atbildēt