local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko žēlojas stiprais dzimums?54

1535 19

Tās ir tādas pērles, vienkārši gar zemi xD

* Katrīna teica, ka viņa ir stāvoklī, man nācās viņu precēt....gaidu gadu, divus, bet bērna kā nav, tā nav...tad arī es sapratu, ka esmu piekrāpts.

* Mani māc stipras šaubas par viņas grūtniecību. Kad tad tas varēja notikt, ja es jau vairākus mēnešus esmu komandējumos?

*Mļāā, viņas tās nakts maskas mani tracinā. Jūs esat kādreiz redzējuši sievieti ar kautkādu zaļu plēvi uz sejas un melniem apļiem acu vietā? Kā jūs domājat, es varu aizmigt, zinot, ka man blakus tāds monstrs guļ?

*Mēs šausmīgi lamājāmies par to, ka izmētāju savas zeķes pa visu māju. Viņa tās atrada zem virtuves galda, uz printera, zem dīvāna u.t.t.u.c. Es viņai paskaidroju, ka man tā ir ērtāk no rītiem tās uzvilkt. Ja jau viņu kaitina tāds sīkums, tad par pārējo nemaz i nerunāsim. Nācās ar viņu šķirties, a žēl, foršs zaķis bija.

*Mēs ar sievu labi dzīvojam, praktiski nelamājamies, bet kā iedomājos, ka arī viņa reiz būs sievas māte, taisni vai iemaukt prasās (pērlexD)

*Uz savu Dašku es ļoti apvainojos, kaut arī mēs sastrīdējamies, ar mani nevar izrīkoties kā ar klizmu, tas jau ir par traku. Viņa man pateica- ej tu dirst!

*Man starp kājām, diemžēl, ir liela vilšanās. Partnere dažreiz pajoko- šito caur kādu lupu vajag skatīt, lai tas spētu sasniegt vajadzīgos apmērus sievietes apmierināšanā?

*Manai sievai ir 7 mīļākie, bet es vēljoprojām dzīvoju kopā ar viņu!! Lūdzu, nemainiet manu vārdu, lai visi lasītāji zina, kāds idiots esmu.

*Manai partnerei ir jocīga aizraušanās. Viņai patīk caur lupu pētīt manu tankojamo aparātu un sajūsmā salīdzināt to ar kautkādu bezmaz vai juvelierizstrādājumu.

*Viņai, bļin, ir kautkāds čujs, kad vajag pielīst priekšā TV ekrānam. Skatos kā Spartaks sit pa Torpedo vārtiem, šas izšķirsies viss, bumba sāk savu lidojumu un viss pārējais, ko es redzu, ir viņas pakaļa pa visu ekrānu. Nu wtf?

*Es nevarēju aizbraukt viens, bez viņas...viņa stūrgalvīgi ielīda manā mašīnā un nevācās ārā no tās.

*Es izšķīros no viņas, jo man jau apnika staigāt netīrās drēbēs, negludinātās biksēs un caurumainās apenēs- kauns bija izģērbties citu sieviešu priekšā.

* Kad mēs iepazināmies, viņa teica, ka esot dārga sieviete. Ko tas nozīmēja, es nezināju līdz brīdim, kad samaksāju 500 dolārus par viņas apmeklējumiem pie venerologa.

* Viņai ļoti patika izmantot manu skuvekli. Ko tik es nedarīju: pirku viņai sieviešu skuvekli, dāvināju epilatoru, viss velti! Skūšanās tā jau ir ne visai patīkams process un vēl šis viss, un vēl iedomāties, ko tieši viņa skuva sev...?

1535 19 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Tā bilde ir vienkārši BOMBA :D:D

Emotionless deflector shield emotion emotion emotion

61 1 atbildēt

shie puishi nav domati nopietnam attiecibam  emotion

41 0 atbildēt

*Uz savu Dašku es ļoti apvainojos, kaut arī mēs sastrīdējamies, ar mani nevar izrīkoties kā ar klizmu, tas jau ir par traku. Viņa man pateica- ej tu dirsā!   Drausmas emotion kur kauutko tādu var izdomāt emotion

22 0 atbildēt

Šie labi :D

10 0 atbildēt

izklausaas kaa no seriaala 'laimiigi kopaa'

9 0 atbildēt

kaads ir centies +

6 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " ...katos kā Spartaks sit pa Torpedo vārtiem, ... "

Tu laikam tikai hokji skaties, tādas pašas komandas arī futbolā ir ;)  

5 0 atbildēt

*Uz savu Dašku es ļoti apvainojos, kaut arī mēs sastrīdējamies, ar mani nevar izrīkoties kā ar klizmu, tas jau ir par traku. Viņa man pateica- ej tu dirsā!

Wnk labs...:D ej tu nost..emotion

5 0 atbildēt

*Uz savu Dašku es ļoti apvainojos, kaut arī mēs sastrīdējamies, ar mani nevar izrīkoties kā ar klizmu, tas jau ir par traku. Viņa man pateica- ej tu dirsā!

Es gar zemi emotion

5 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

True True True True!

4 0 atbildēt

*Manai sievai ir 7 mīļākie, bet es vēljoprojām dzīvoju kopā ar viņu!! Lūdzu, nemainiet manu vārdu, lai visi lasītāji zina, kāds idiots esmu.

 

Mjau. :D

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " ...katos kā Spartaks sit pa Torpedo vārtiem, ... " ir arii taadas futbola komandas.

par tekstu noreecos. shitie chalji laikam ir katras sievietes sapnis :D

4 0 atbildēt

bilde  emotion

3 0 atbildēt

xDDDD

3 0 atbildēt

bilde vnk gāž no kātiem emotion

2 0 atbildēt
Izskatās ka no zīlītes pārtulkots P.S pozitīvs par labo tulkojumu un pozitīvs par humora gaumi
1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " ...katos kā Spartaks sit pa Torpedo vārtiem, ... " Jā, tieši tā tur arī bija rakstīts ;) Tu esi dikti pārliecināts, ka tās abas ir hokeja komandas?

1 0 atbildēt

plus par pedejo!!! zimejumu!!!!

1 0 atbildēt

Pēdējais ir pērle:p

1 0 atbildēt