local-stats-pixel fb-conv-api

Mana sieva ir blondīne.8

90 2

Ilona,jauka rīdziniece,gaišiem matiem,ar dēlu aizbrauca iepirkties uz lielveikalu "Alfa".Sapirka visu,ko vajadzēja,atnesa pie mašīnas,iekrāmēja un sežas iekšā,lai brauktu mājās.

Mašīnai ir automatiskā ātrumkārba,savienota ar signalizāciju.Piemirsusi,ka jāpārliek kloķi uz braukšanas režīmu,Ilona ieliek aizdedzes atslēgu un mēģina iedarbināt motoru,bet nekā.Ne skaņas! Mēģina atkal un atkal.Rezultāts nulle.Mašīna nerūc.

Ko tādā gadījumā dara normāla sieviete? Pareizi,viņa zvana vīram.

- Andri,mīļais,mēs te stāvam pie "Alfas",kaut kas ar mašīnas signalizāciju,nevaru iedarbīnāt.Vai nevari atbraukt paskatīties?

- Vai visu izdarīji pareizi?

- Protams!

- Tagad atbraukt nevaru,jo atrodos Tukumā.

- Ārprāts,ko tad darīsim,vai uz mājām braukt ar autobusu?

- Neuztraucies,es kaut ko izdomāšu.Gaidi.

Un Andris tūlīt zvana evakuatorām.

- Puiši,lieta tāda,ka mana sieva ir blondīne...

- Stop,tālāk varat nestāstīt! Lieta ir skaidra.Pasakiet tikai,uz kurieni vajag braukt.

- Pie "Alfas".

- Okay,jau braucam.

Pa to laiku Ilona,sežot mašīnā,aiz garlaicības sāk pētit mašīnas paneli un pēkšņi pamana,ka kloķis nav pārlikts uz kustības režīmu.Pārliek to,pagriež aizdedzes slēdzi,mašīna ierūcas.Urrā!

- Dēls,lec āti mašīnā,braucam uz mājām!

Aiz priekiem kaut kā piemirsās piezvanīt vīram,lai paziņotu,ka viss kārtībā un viņi jau ir mājās.Evakuators,atbraucis glābt,vizinās pa stāvlaukumu pie "Alfas",meklējot zināmu masīnu ar zināmu numuru un,dabiski,to neatrod.Vīri zvana Andrim,Andris zvana Ilonai.Ilona paziņo,ka jau sen dzer kafiju mājās.Andris zvana evakuatoriem un aiz dusmām gandrīz nevar parunāt. Puiši saka:

- Mēs jūs ļoti labi saprotam,jums taču sieva ir blondīne! Neaizmirstiet,lūdzu apmaksāt rēķinu.Jums būs atlaide!

90 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Vispār, ja ieliek D burtā arī nevar iedarbināt. 

7 0 atbildēt

 emotion Labs, manai sievai arī kaut kas līdzīgs gadījās, bet neuztraucies, tāpat Tu būsi vainīgs un pogāsi vaļā maku. Ne Tu vienīgais, vienmēr mēs būsim vainīgi. Būtu interesanti, ja citi dalītos ar savu pieredzi. Laba rakstu sērija sanāktu. emotion  emotion 

6 0 atbildēt

emotion emotion

2 0 atbildēt

Mersim ja nav P vai D tad nevar piešķilt.

es zinu rēcīgu stāstu, ka agrāk SAAB obligāti bija jāieliek atpakaļgaitā, lai izņemtu atslēgu. Blondīne reizi mēnesī izcēla cilindrīšus, lai tikai izņemtu atslēgu. Un vēl visiem brauca augumā, ka viņa ir ielikusi N un norāvusi roceni.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Rēcīgi! Nezinu, ko es iesāktu, ja man tā gadītos.

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt