local-stats-pixel fb-conv-api

Karš turpinās! Ķīnieši iekaro Krieviju!!! Otrā daļa42

375 2

Turpinājums.

Pirmā daļa te:

http://spoki.tvnet.lv/joki/SAKAS-KARS-Kiniesi-uzbruk-krieviem-/810663

28.10.2016 17:42

Sanktpēterburgā atskan sprādziens.

« 1  2  3  4 »
375 2 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

es gribu, lai Ķīna ar Krieviju karo(ļoti laba sajūta)

15 0 atbildēt

Zinot pirmo daļu, ieliku plusu, jau ieraugot rakstu. Raksts nelika vilties emotion

12 0 atbildēt

Es arī bērnībā mēdzu šitādas kartes zīmēt un iedomātus scenārijus izspēlēt. Tikai toreiz ar kopējamo papīru no parastām kartēm vajdzēja kontūras pārvilkt emotion

Ja nopietni, tad Ķīnas karš ar Krieviju būs vienos vārtos un tāds būs! Krievijai nevajdzētu lekties ar rietumiem, drīzāk domāt, kā sadarboties un vajdzības gadījumā lūgt palīdzību. Ķīniešu masas nav aptveramas, arī kara tehnika tai ir ļoti moderna, pie kā tā ir nopietni strādājusi pēdējos 15 gadus, un gan jau ka ne par velti.

Šeit gan viena piezīme: Ziemeļkoreja NEKAD nenostāsies Krievijas pusē pret Ķīnu! NEKAD. Drīzāk tā kopā ar Ķīnu izmantos iespēju pagrābt sev kādu daļu no D-Korejas vai Krievijas.

10 0 atbildēt

Tā rēcu par šo: "Komentāri, kuros tiek rakstīts, ka patiesībā Ķīna drīz uzvarēs, nevis Krievija, tiek dzēsti. " , ļoti patiesi... pat ļoti, ja paskatās kā komentāru dzēšana tvnetā notiek... 

8 0 atbildēt

Tas jau notiek un bez kara. Tālie austrumi un Sibīrija ir izīrēti Ķīnai, ievesti ķīniešu strādnieki, top infrastruktūra. Piem. Aizbaikāla novadā saimnieko kāda ČŽECZJAN  provincē reģistrēta Ķīnas kompānija. Īre uz 49 gadiem - 28 miljoni dolāru. Skaidrs, kurš šajās attiecībās diktē noteikumus.

8 0 atbildēt

39.Notiek vietejo iedzivotaju referendums par attiecigo teritoriju brivpratigu pievienoshanos Kinas TR,kuru sariko dzeltenie cilvecinji.102,2% nobalso par, tostarp ari vietejie krievi ,kuriem viss sen piegriezies.Kinas prezidents noliedz ,ka tur bijushas  kinieshu militarpersonas... Kremlis iesudz KTR starptautiskaja tiesa par ,,plagjiatu,,(sveshu panjemienu piesavinashanos)

7 0 atbildēt
Interesanta alternatīvā realitāte. Mazliet atgādina viena Latviešu fantastikas rakstnieka grāmatu. Neatceras ne autoru,ne nosaukumu,bet bija,ka Maskavija uzbrūk Latvijai,un dabū pa biksēm.
6 0 atbildēt

Labs raksts vecais, pluss nopelnīts. emotion

4 0 atbildēt
Labs fufelis. Malacis!emotion
4 0 atbildēt

Nu gan te "polotologi" novākušies, dritvaimicīt!  emotion 

3 0 atbildēt

komeedija vien ir , bet izlasiiju liidz galam emotion

3 0 atbildēt
Autor apskaties uz kuru pusi tagad Ķīna izvirzas! Viņi tagad ASV izspiež no reģiona, būvējot militāras salas. Viņiem ar Krieviju, Irānu un Brazīliju ir vienošanās. Tās ir vienīgās 4 lielvalstis, kuras cīnās pret globalistiem.
3 1 atbildēt

Tev vecīt fantāzija strādā,Tu vari braukt uz Holivudu,scenārista karjera Tev izdotos.Nopietni.

 emotion 

3 2 atbildēt

žēl ka nav īstenība

1 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

Pirmā daļa bija krietni labāka, varbūt otro nemaz nevajadzēja

1 2 atbildēt