local-stats-pixel fb-conv-api

Kādā saulainā dienā divi mīloši vecāki pamatīgi sastrīdējās.31

1780 19

Kādā saulainā dienā divi mīloši vecāki pamatīgi sastrīdējās. Vīrs sievu nosauc par kuci, bet sieva vīru par kretīnu. Dēlēns to, protams, dzirdēja un vēlāk jautā vecākiem ko tie vārdi nozīmē. Vecāki neapjūk un saka, ka kuce ir ''dāmas'', bet kretīns - ''kungi''.

Nākamajā vakarā vīrs un sieva sadomājuši nodarboties ar seksu un izkliedz tādus vārdus kā ''paņem manus pupiņus'' un ''vai tu jūti manu dampi?''. Mazais puika atkal to dzirdējis prasa vecākiem ko tas nozīmē. Vecāki pieklājīgi atbild, ka pupiņi ir ''cepures'', bet dampis - ''mētelis''.

Klāt pateicības diena un ģimenes galva izlēmis par godu svinībām kārtīgi noskūt sejas apmatojumu. Procesa laikā gadās sagriezties un tēvs iekliedzas ''sūds!''. Zēns ienāk pie tēva un grib uzzināt, ko šis vārds nozīmē. Tētis atbild, ka tā sauc viņa jauno skūšanās krēmu. Stāvu zemāk mamma gatavojas svinībām un piebāž tītaru, lai garšīgāks. Māte griežot lociņus iegriež pirkstā un nokliedzas ''piedrāzt!''. Puisēns atkal ir klāt un visu dzirdējis prasa mammai paskaidort arī šo vārdu. Mammas atbilde - tā sauc to procesu, kurā piebāž tītaru ar labumiem un garšvielām svētkos. Puikam viss skaidrs un viņš apmierināts aiziet prom.

Noskan durvju zvans. Ciemiņi klāt. Mātei nav laika tāpēc sūta mazo dēlēnu atvērt durvis un sagaidīt ciemiņus - ''Nu tā, kuces un kretīni, pakariet pupiņus un dampjus skapī. Tētis augšstāvā smērē uz sejas sūdu un mamma virtuvē drāž tītaru. Būs mazliet jāuzgaida.''

1780 19 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
emotion
4 1 atbildēt

emotion emotion emotion šis labs!

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Bērnu aņuks kā jau daždien bērnu aņuks.   emotion 

2 0 atbildēt
:_D
2 0 atbildēt

Jēli

9 11 atbildēt