local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pareizi drāzt?30

833 30

Šis jautājums, manuprāt, daudzus ir nomocījis, jau gadiem ilgi. It īpaši tas attiecināms uz jauniešiem, jo tiem vēl nav uzkrāta pieredze, lai veiktu šo darbību. Tāpēc izklāstīšu savu pieeju par pareizu drāšanu.

Drāšana jau senajā Akmens laikmetā bija vīriešu uzdevums. Kaut arī tajos laikos drāza brutāli un nedomāja par veselību, vīrietim bija savs metamais jānodrāž pa pirmo zorti. Tur strādāja dzīvnieciskais instinkts, drāza visu kas bija pieejams un neatstāja neizdrāztu. Tad arī tā lieta bija vienkāršāka tur nevajadzēja neko mācēt vai iepriekšējo pieredzi. Vienkārši kad gribēja, tad drāz un neviens par gala rezultātu nepārmeta: “Sak, Tu galīgi slikti drāzi!!!”, Par tādiem tekstiem varēja ielauzt ar akmeni galvaskausu.

Laikam ejot jau Renesanses laikmetā drāšana kļuva daudz smalkāka ar lielāku pievienoto vērtību. Cilvēki to darīja ar maksliniecisku piesitienu, tik filigrāni, ka pēc drāšanās pat gribējās pateikt: “Tas gan bija smalki, tu drāz tik pat labi kā Mikelandželo glezno”. Akcents vairs netika likts uz dzīvnieciskā instinkta, bet gan māksliniecisko dvēseli.

Bet mūsdienās, tas ir kļuvis ikdienišķs. Cilveki tam nepievērš vair lielu uzmanību, ja jādrāž, tad jādrāž. Ir zaudēta tā pievienota vērtība kas bija Renesanses laikmetā. Var teikt, ka ir atgriezies dzīvnieciskums un nav jau tā kā vienu drāž tikai ir liela rotācija.

Man lielākā drāšana sanāca vidusskolas un augstskolas gados. Tad tas periods bija, kad to ļoti daudz vajadzēja. Tad tika drāzts pa labi un pa kreisi, mainīts katru dienu.Varbūt ne tik ļoti, ka gribējās visu laiku, bet gan dzīve piespieda. Bet tagad tā drāšana vairs nav tik krāsaina kā agrāk. Nav tā rotācija tik bieža kā vecajos labajos laikos. Tagad tiek drāzts tikai, kad var redzēt vai sajust, ka tas ir vajadzīgs.

Man pirmajā reizē jau īsti varbūt nesanāca drāzt, par stipru paņēmu, neapzinājos savu spēku. Bet laikam ejot jau iemanījos un biju izcils drāzējs. Parasti sāku drāzt ievietojot galu caurumā saudzīgi bez stipra grūdiena. Ar vienu roku satveru mīksto sārto dibenu un lēni ar maigiem grūdieniem sāku drāzt. Kad beidzu tad satīru visu aiz sevis un izmetu nevajadzīvo musarā. Palūkojos, pataustu galu un nosaku pie sevis: “Izcili nodrāzts.” Tad ielieku zīmuli zīmuļu turētājā.

=> Erotiskā masāža ar laimīgām beigām

=> Asiņainā Advente

=> Citas perversības

833 30 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Es  drāžu pēc iedvesmas kā sanāk, dažrez filigrāni vai brutāli, citreiz ar sirdi un dvēseli, bet kādreiz arī ar dusmām un riebumu. To rūsu uz autiņiem....  emotion 

61 0 atbildēt

 emotion Kā pasakā - Papa Karlo IZDRĀZA Buratino.(izdrāza no koka)

47 0 atbildēt

wtf is this!? emotion 

28 0 atbildēt

Labs. emotion  Ieraudzīju virsrakstu un uzreiz bija skaidrs, kas autors.

24 0 atbildēt

Tev jau par vēstures slolotāju jāstrādā. emotion

24 1 atbildēt

Pārāk paredzami emotion viens no taviem sliktākjaiem garadarbiem.

17 0 atbildēt
Jau ap vidu jutu, ka nobeigums būš šāds. Bet still labsemotion
16 0 atbildēt
Labs drāzšanas apcerējums. 😂
15 0 atbildēt

Kā akmens, gadu simtiem izturīgs,

Šis process ir un paliek noturīgs.

Vien dažas nianses var būt pie drāšanas,

Ja visupirms nav striktas iekšā bāšanas.

11 1 atbildēt

Tā jau domāju, ka runa būs par zīmuli.

9 0 atbildēt

Pēc rakstiem spriežot īstens  Quagmire

8 0 atbildēt

 emotion  emotion 

6 0 atbildēt
Jau pēc virsraksta var saprast ka autors MobyDick
6 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Apbrinojami es neko neapguvu, plus neko neiemacijos, raksta sakums gan liecināja ka izlasot šo būs kāds priek;stats par to kas un kā būs jādara bet finala ne, šis raksts ar nosaukumu "Kā pareizi drāzt" ir kā slikts klik bait joks, finālā vienīgais ko esi izdrāzis pats sevi emotion 

5 1 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

4 0 atbildēt

nu šis jau bij recigs gabals emotion es jau sakuma padomāju, ko citu emotion + par izdomu

4 0 atbildēt