local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dirš skaistas meitenes?122

2497 112

Sēžot uz poda un kārtējo reizi spiežot ārā brūno nezvēru, es paskatījos uz tualetes durvīm, kuras rotāja liels Keitas Aptones plakāts. Viņa kārdinoši skatījās uz mani, piesedzot ar rokām savas kailās krūtis. Es pasmaidīju un iesaucos: „Brīvību Vilijam” un brūnais nezvērs izsprāga ārā kā tāds lielgabala šāviņš. Šķiet, ka šis plakāts ir tik labs, ka tas vienmēr palīdz, lai ātrāk noiet, abējādi.

Nolaižot podā ūdeni un jau ejot ārā, es vēlreiz apskatījos uz šo skaisto plakātu un aizdomājos. Mani pēkšņi nomocīja dziļa doma, kas mani nelika mierā kā tāda blusa, kas apenēs ielīdusi un izdara kodienu pēc kodiena. „Vai šāds skaistums ari dirš tik nekulturāli kā es? ” , klusām nomurmināju. Tik tiešām vai skaistās meitenes ar dirš izdvešot necilvēcīgas skaņas vai sūds iznāk kopā ar šķidru pirdienu, kura skaņa ir nepatīkama ausīm, liekot aizdomāties, kaut neviens to nebūtu dzirdējis, vai ari viņas slaukot dirsu iesaucas: „bļeģ, atkal nosmērēju pirkstus ar sūdiem”, un vienmērīgi sākot tos slaucīt pret sienu. Bet varbūt viss notiek tieši otrādi Tāds skaistums dirš bez skaņas, izdalot margrietiņu smaržu. Un ja kāds pirdiens izsprūk, tad tā ir simfonija citu ausīm. Sūdi noteikt ir rozā un pūkaini, kurus gribētu sev piekļaut klāt kā tādu plīša lācīti. Bērni pie tualetes durvīm stāvētu rindā ar saldējuma vafelītēm rokās un tās tiktu piepildītas ar šo brīnumu un tad atskanētu bērnu saucieni: „Lūdzu, izdirs vēl vienu!!”

Samaksājot divdesmit santīmus, es devos pa gaiteni uz autoostas vīriešu tualeti. Spaidot mobilo es pacēlu acis un redzēju priekšā skaistu drostaliņu, kuras dibens grozījās. Viņa iegāja sieviešu tualetē, bet es paspēris dažus soļus tālāk apstājos. Man ienāca prātā ideja, man bija jādzird, kā viņa dirš. Man bija jārīkojas ātri. Es iegāju sieviešu tualetē un palūkojos, kurā kabīnītē viņa ieiet. Nemanīts es ielīdu blakus kabīnītē, tā lai viņa nedzird, ka kāds atrodas viņai blakus un var justies brīva. Gandrīz ar roku iegrābos Leonardo da Vinči mākslas darbā, uz sienas ar sūdiem bija uzzīmēts velniņš. Sākumā dzirdēju dīdīšanos un bikšu vilkšanu nost. Iestājās klusums, man palika neērti. Gribēju jau lavīties ārā, kad sāku dzirdēt spiešanu ievelkot gaisu. „Viņa tur dzemdē vai ko?”, nodomāju. Tāda sajūta it kā viņai būtu aizcietējums un tas sūds būtu ķirbja lielumā. Pēkšni atskanēja pirdiens, kas ilga desmit sekundes un liels klunkšķis sūdam iekrītot ūdenī. Viss vēl bija tik priekšā. Sākās šķidrie pirdieni, kas lika skunksa smakai nobālēt. Es aizspiedis degunu sarāvies sēdēju uz poda. Tā nebija nekāda simfonija, tas bija smagais metāls, viņas izpildījumā. Viņa sāka plēst tualetes papīru no ruļļa. Es pēkšņi iesaucos: „Ev!!” Iestājās klusums un es turpināju: „Tu esi ļoti skaista, bet sasodīts, Tu esi vēl lielāka dirsēja nekā tavs skaistums” . Tagad es beidzot zinu, kā dirš skaistas meitenes.

2497 112 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Tāds nekāds, diži bezjēdzīgs raksts uzrakstīts tik lasītājiem ''skaisti'' Ja vien šo neesi nokopējis, tad es tev varu pateikt tikai vienu... ĶERIES PIE GRĀMATAS IZDOŠANAS! .. jo tu pat pēdējo mēslu varēsi uzrakstīt lasāmu..  nopietni. ;)

8 0 atbildēt

Bez TABU raksti? emotion

8 0 atbildēt

Esmu meitene un varētu likties, ka meitenēm šāda veida raksti nepatīk, bet... FUCK NO!!! :D

Vienmēr, redzot, ka raksta autors ir MobyDick automātiski ielieku plusu, jo zinu, ka nebūšu vīlusies. Katra raksta beigās esmu pārsmējusies un turpinu brīnīties kā autora galvā var dzimt tāāādi salīdzinājumi un idejas :D

10 2 atbildēt

manas acis, manas acis. kāpēc es to izlasīju?

7 0 atbildēt

muahahahaha emotion

bet, starp citu, šito tēmu ar čomiem esam arī apsprieduši. skaistām meitenēm, princesēm tāda pati fizioloģija vien ir, arī viņām vajag čurāt un kakāt un arī viņām var paraut kaut kad pa nopietno. tā ka nav ko tēlot uberčikses, atejā visi kļūst vienādi.

7 0 atbildēt

Sākās šķidrie pirdieni, kas lika skunksa smakai nobālēt.

lasot šo,aizrijos ar kafiju emotion

6 0 atbildēt
Suņa murgs.....hahahaha
6 0 atbildēt

Vecīt, tev ir talants :D

7 1 atbildēt

Man arī ir sanācis pabūt meiteņu tuoletē ( neprasiet kāpēc emotion ) un sienas tur tiešām bija nosmērētas ar sūdiem. Pat veču tuoletēs tādas cūcības navemotion

11 5 atbildēt
Made my day:D
6 1 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

es vairs laikam tev neteikšu ka tev jāiet ārstēties. divu iemeslu pēc: 1) tu tāpat to nedarīsi

2) es par šito nežēlīgi smējos un tas laikam nozīmē, ka arī man ir jāiet.... 

5 0 atbildēt

patiesība ir skarba.... un ar smaku

emotion 

5 0 atbildēt

OMG cik pretiigi ---- OMG cik nezeliigi pretiigi,ari manu pratu nomoka ka dzivot lai nebutu jaed ,lai nebutu jadirsh un lai nebutu neka cilveciga --- ja ir rezultati-es neesmu vairs cilveks =}

6 1 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

fook, tā rēcu :D

es ar biju par šito aizdomājies emotion

4 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt
Tu tiešām tā izdariji?:D
4 0 atbildēt

:D labs sacerējums:D:D

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »