local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dirš neglītas meitenes?79

1696 86

Pēc veiksmīgas noskaidrošanas, kā dirš skaistas meitenes, es devos mājās. Man vēl ilgi ausīs skanēja tās zvērīgās pirdienu skaņas, tas bija kā nokļūt auļojošu zirgu vidū, kuri mani mēģini nopirst līdz nāvei. Ikreiz uz ielas redzot skaistu meiteni es novērsos, jo man prātā uzreiz parādījās aina, kurā viņa dirš uz poda, nopļūtot visas tualetes malas. Kā Domestos reklāmā, kur tas tiek klāt visām poda baktērijām, tikai šoreiz šķidrais sūds ar rieksta gabaliņiem ir tas, kas tiek klāt visām baktērijām un uzbaro tās tik resnas, ka var redzēt ar aci. „Bļeģ, visas tik skaistas, bet ar brūnu, biedējošu noslēpumu”, es pie sevis ar skumju skatienu nomurmināju. Mans skaties pēkšņi sastinga un manā priekšā pavērās neglīta meitene. Man uzreiz radās ģeniāla doma, tas ir kā iņ un jaņ, ja skaistās meitenes dirš tik pretīgi, tad neglītajām jādirš kā pasakā ar laimīgām beigām. Tas ir kā izdirst sūdu ar ķirsīti uz tā, pilnīgi nevarētu nenogaršot. Es pieņēmu šo izaicinājumu, lai noskaidrotu patiesību.

Vispirms es devos uz veikalu, lai iegādātos nepieciešamās drošības lietas, jo pirmā pieredze bija nežēlīga. Nopirku ausu aizbāžņus, lai manas ausis tiktu pasargātas, gumijas cimdus, lai nejauši neiegrābtos sūdos, kā ari Tērvetes aliņu drosmei. Pie kases stāvot un maksājot par pirkumiem es uzsmaidīju pārdevējai un sacīju: „Es dodos misijā, no kuras varu neatgriezties”. „Lai veicas Jums”, viņa atbildēja, es pateicos un stingri satverdams aliņu devos misijā.

Netālu no autoostas izšāvu ātri aliņu un devos kaujā. No sākuma pie tualetes ieejas stāvēju un skatoties pulkstenī izlikos, ka gaidu autobusu, bet īstenībā es ar acu skatienu meklēju potenciālās neglītās dirsējas. Viena nāca, es saspringu un biju gatavībā, kā pirms simts metru starta. „Kuņa”, es klusām noburkšķēju, kad viņa pagāja garām. „Izskatās pēc tādas dirsējas, bet še pat nenopirdās paejot tualetei garām”, es vīlies nodomāju. Tieši tajā brīdī man pagāja garām mērķis. Taukaini mati, nenodzītas ūsiņas, viens mats lien ārā no deguna un viss celis dubļains. „Laikam sūdā iekritusi”, es nodomāju un iegāju tualetē.

Man bija dežavū sajūta, tā pati kabīnīte, kas iepriekš, blakus kabīnītē atkal es saspringti klausos. Sākumā notika baigā dīdīšanās, laikam riktēja savu resno pakaļu uz poda brilles, lai tā pēc iespējas ērtāk pieguļ. „Zajebal, viss nodirsts”, viņa rupjā balsī iesaucās un sāka kaut ko berzt. Es pat nobijos dzirdot to balsi. Paņēmu rokās ausu aizbāžņus, jo, manuprāt, likās, ka ir jāgatavojas atomsprādziena līdzīgai skaņai, kas aizraus līdzi sev visu. Domās pat pārskrēja lietas, ko es vēl dzīvē neesmu paveicis, es pārmetu krustu un biju gatavs. Iestājās klusums, bet tad pēc vārdiem: „O, jau nāk, tūlīt būs”, sāka tecēt šķidrais ar pārtraukumiem. Aizverot acis, es iztēlojos, ka atrodos pie Niagaras ūdenskrituma, tas likās tik pasakaini. Tas viss notika bez liekiem pirdieniem un skaņām. „Tādu mamzeli es ņemtu par sievu, pēc kārtīgas plastiskās”, es smaidot noteicu. Man likās, ka kāds skaists eņģelis blakus kabīnītē spēlē ērģeles. Šīs skaņas bija kā sirēnu dziedāšana no grieķu mitoloģijas, kas ar savām dievišķajām balsīm lika jūrniekiem ar kuģi ietriekties klintīs, tāpat ari es izgāju no kabīnītes un nekontrolējot savu rīcību atvēru viņas kabīnītes durvis uz pasakaino skaņu. Skats bija pārsteidzošs. Viņa turpināja dirst, ap roku bija žņaugs un uz ceļa stāvēja šļirce. Viņa cītīgi mēģināja aizšķilt šķiltavas, lai uzsildītu karoti. Pacēlusi acis pret mani viņa iesaucās”: „Ev čali, aizdot šķiltavas, es pēc tam Tev ar muti atdarīšu.” Man prātā ienāca domā, ka varbūt tomēr varētu, tas būtu labs stāsts pie alus kausa, bet tad es sadusmojos un ar blīkšķi aizcirtu kabīnītes durvis izkliedzot: „Nemaz tik skaisti Tu nedirsi!!”

1696 86 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Pie kases stāvot un maksājot par pirkumiem es uzsmaidīju pārdevējai un sacīju: „Es dodos misijā, no kuras varu neatgriezties”. „Lai veicas Jums”, viņa atbildēja, es pateicos un stingri satverdams aliņu devos misijā.

 emotion 

0 0 atbildēt

davai kaut ko jaunu, jo ar pēdējais ar bija pa kuci un sūdiem

0 1 atbildēt
Labais :D
3 4 atbildēt

Piedodiet, Spoki, lai pateiktu rupjību, nav vajadzīgs talants. Mans vienīgais veltījums raksta autoram ir:

Tev ir pašam liela dirsa,

Uzbāz to uz mieta! -

Lielais diršamais būs aizbāzts,

Paliks tīra vieta.

 

32 33 atbildēt

Slima suņa murgi...

Čali tev laiks NOPIETNI sakārtot "aizdirstās" savs smadzenes!!!

Koprofīlija nenoliedzmi pārstāv ekstrēmo seksuālo fetišu novirzienu, kas pats par sevi varbūt nemaz nav nosodāmi, taču nevajag savas perversās vēlmes izmētāt publiskajā telpā!!!

... emotion...

0 2 atbildēt

Kā tik lielam deģenerātam var likt plusus? uzreiz var saprast, cik liels pajoļu skaits šeit atrodasemotion atpalikusī nācijas daļa

2 5 atbildēt

Reti debīla hujņa. Var redzēt, ka autors galīgi atpalicis

3 9 atbildēt
« 1  2  3  4 »