local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atkratīties no pārdevējiem pa telefonu8

114 1

1. Ja viņi vēlas jums piedāvāt kredītu, sakiet ka jūs tikko esat pasludinājis bankrotu un kredīts jums noderētu.

2. Ja viņi sāk sarunu ar "kā jums šodien gāja" atbildied "esmu tik priecīgs ka jūs to pajautājāt, jo neviens šajās dienās mani neievēro. Manas artrīta problēmas ir palielinājušās, manas acis ir nogurušas un mans suns nupat nomira..."

3. Ja viņi saka: es esmu no x kompānijas un mani sauc kristaps" palūdziet, lai viņš izburto savu vārdu. pēc tam palūdzat, lai viņš izburto firmas vārdu paprasat, kur šī firma atrodas, cik ilgi viņš jau strādā šajā biznesā, cik daudz cilvēku strādā šajā kompānijā. paprasi, vai viņam ir ģimene, kā iet viņa sievai un vai bērni jau iet skolā.

4. šitas lieliski nostrādā ar vīriešiem. atbildiet "sveiks mani sauc judīte. " runājiet ļoti piedauzīgi. tad paprasat"kas jums pašlaik mugurā?

5. visu laiku saki nē. neļauj viņiem neko pateikt un nepārtraukti saki "nē" līdz viņi noliek.

6. Ja kompānija piedāvā tīrīšanas līdzekļus, paprasi vai ar to var iztīrīt govs asinis. Ja atbild apstiprinoši tad pajautājiet (un kā ar cilvēka asinīm?

7. Pasaki pārdevējam, ka strādā tajā pašā kompānijā..

8. Pasaki pārdevējam, ka tu pašlaik esi aizņemts un lai viņš tev iedod savu mājas telefonnummuru..

9. Paprasi, lai viņš/viņa atkārto visu ko tikko teica. un tā pāris reizes.

10. Paprasi, lai visu šo informāciju viņi tev atfaksē, un izdomā kautkādu faksa nummuru.

11. Pārliecinoši uztāj, ka zvanītājs ir tavs draugs Leons un viņš tikai ākstās pa telefonu.vari izmantot šitādu textu: "Nu davai Leon izbeidz to. es zinu ka tas esi tu. un starp citu, kā iet tavai mammai?"

12. Pasaki viņam ka tu esi puskurls un tev ir grūti dzirdēt. saki lai runā skaļāk. un nepārtraukti kad viņš sāk runāt saki : Skaļāk.... skaļāk.

13. Pasaki viņam lai runā ļoti lēni, jo tu gribi visu pierakstīt.

p.s. tieši vakar pēc nebeidzamas zvanīšanas, atbrauca čalis prezentēt kārtējo brīnumputekļusūcēju ar sākumcenu 1700Ls sūdīgākajā kompektācijā. Žēl ka šos ieteikumus vakar nezināju, bet vismaz tepiķi haļavā iztīrija! :D

114 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Es parasti paklausos ko šie peidāvā un tad ar frāzi: " paldies par to ka Jūs tērējat savu laiku un tikai pildat savu darbu, bet pašlaik man šādu preci nevajag, bet kad vajadzēs zināšu kur meklēt. Paldies vēlreiz un lai veicas darbā."

9 0 atbildēt

hhaha. ir gadījies ka pazvana un tieši ir laiks lai runātos. tad gan klausos ko tur ber kādas 10 min , tad paprasu lai atkārto kko un beigās pasaku protams ka man neko nevajag lol ;D tad man bija zeltazivtina un baigie prieki par +10santīmiem bonusa vai cik tur :P

8 0 atbildēt

Šie man patīk, vēl nesen zvanīja no Neatkarīgās avīzes, pateicu, ka jau abonēju uz gadu  (protams, sadirsu, bet vismaz easy tikt no viņiem vaļā)

6 0 atbildēt

Nu ieteikumi ir varen labi, bet tie visi pārdevēji arī ir tikai cilvēki, kas dara savu darbu un ļoti pūlas, lai no tiem pārdotajiem procentiem kko arī sapelnītu. [ nē, es neesmu viena no viņiem]

6 0 atbildēt

challenge accepted! emotion

3 0 atbildēt

Paldies tev..;DD Savādāk sāk kaitināt kad uz darbu zvana kkādi pajoliņi un uzmācas ar savām precēm un pakalpojumiem un tad nākas vnk viņiem kādas 10min skaidrot kad NEVĒLIES NEKO..emotion

2 0 atbildēt

Tā arī darīšu! emotion

2 0 atbildēt