local-stats-pixel fb-conv-api

Anekdote18

140 14


Iztulkoju no angļu valodas. Likās smieklīga, tāpēc gribēju padalīties arī ar jums emotion

Cietumnieks bēg no cietuma, kurā bija pavadījis 15 gadus. Viņš ielaužās mājā, lai atrastu naudu un ieroci, bet ierauga gultā mīlniekus. Viņš pavēl vīrietim izkāpt no gultas un piesien viņu pie krēsla. Tālāk viņš dodās pie sievietes. Kamēr sien viņu pie gultas, tikmēr pieliecās pie viņas, noskūpsta viņas kaklu un aiziet uz tualeti.

Kamēr noziedznieks atrodas tualetē, vīrietis saka sievietei:"Klausies, šis vīrietis ir izbēdzis no cietuma, paskaties uz viņa drēbēm! Viņš noteikti ilgu laiku pavadīja cietumā un nav redzējis sievieti gadiem. Es redzēju kā viņš noskūpstīja tavu kaklu. Ja viņš grib seksu, nežēlojies un dari to, ko viņš saka. Apmierini viņu, nav nozīmes cik ļoti tev viņš nepatīk. Viņš noteikti ir ļoti bīstams. Ja viņš sadusmosies, noteikti mūs nogalinās. Esi stipra mīļā, es tevi mīlu!"

Sieviete beidzot atbild: "Viņš neskūpstīja manu kaklu. Viņš čukstēja man ausī. Viņš man teica, ka ir gejs, tu viņam liecies jauks un viņš man paprasīja vai mums ir vazelīns. Es pateicu, ka tas ir tualetē. Esi stiprs mīļais. Es arī tevi mīlu!"

140 14 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Vecs, derētu svaigums jaunākajos rakstos. ;)

7 0 atbildēt

Nu šitais joks jau ir vecāks nekā pati pasaule :(

3 0 atbildēt

emotion emotion

2 0 atbildēt

Kā zeme!

2 0 atbildēt

beerni nav citaa istabaa , tie paljubom vecaakus miil

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

sis bija labs emotion

0 0 atbildēt

Vismaz garstavoklis labs uzreiz palika.

0 0 atbildēt

Kur es šito lasīju.. āāāā '' draugiem.lv domubiedru grupa ''melnais humors'' šaubos vai pats tulkoji

0 0 atbildēt

 

Vīrietis izmūk no cietuma, kurā pavadījis pēdējos 15 gadus. Viņš ielaužas kādā mājā, meklējot naudu un ieročus, un ierauga jaunu pāri gultā. Viņš pavēl vīrietim izkāpt no gultas, piesien viņu pie kresla. Kamēr sien sievieti pie gultas, viņš uzkāpj uz viņas, noskūpsta viņas kaklu, pieceļas un aiziet uz vannas istabu. Kamēr viņš ir tur, vīrs saka savai sievai: "Klausies, šis vīrietis ir izmucis noziedzinieks, paskaties uz viņa drēbēm! Viņš droši vien pavadījis daudz laika cietumā un sievieti nav redzējis gadiem. Es redzēju kā viņš noskūpsta tavu kaklu. Ja viņš vēlas seksu, nepretojies, nesūdzies, dari visu, ko viņš tev liek. Apmierini viņu kaut cik viņš arī būtu pretīgs. Šis vīrieties droši vien ir ļoti bīstams. Ja viņš kļūs nikns, viņš mūs nogalinās. Esi stipra, dārgā. Es tevi mīlu." Uz ko viņa sieva atbild: "Viņš neskūpstīja manu kaklu. Viņš man čukstēja ausī. Viņš man pateica, ka viņš ir gejs, tu viņam likies piemīlīgs un pajautāja vai mums ir vazelīns. Es pateicu viņam, ka tas ir vannas istabā. Esi stiprs, dārgais. Es arī tevi mīlu!" ...   26. nov 2010 20:50
0 0 atbildēt

OMG! emotion

0 0 atbildēt

man vnm ir paticis šis :D

0 0 atbildēt

Tu šito netulko ,es šito 2 gadus točen zinu! emotion

0 0 atbildēt