local-stats-pixel fb-conv-api

Absurdais valsts eksāmens matemātikā32

Ir izskanējis viedoklis, ka šī gada valsts eksāmens matemātikā ir "Cinisks eksperiments ar 12. klases beidzējiem".
Ar humoru paskatījos uz to, kādi tad šie uzdevumi varēja būt...

525 9 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Varbūt esmu vienīgā, bet tik absurds tas gluži nebija. Neesmu gluži the best matemātikā, bet četriniekus arī nepelnīju. Vidēji laikam seši bija. Īstais eksāmens noteikti bija vieglāks par šiem "uzdevumiem". Varbūt ļoti vienkāršoti rēķināju, bet pie kaut kādiem rezultātiem nonācu. Anyway, lieliski uzdevumi!😂😂😂
16 0 atbildēt
Es arī for fun izpētīju tos eksāmena uzdevumus - nu nebija tur nekā traģiska. Ja būtu kārtojusi eksāmenu šogad, iespējams, pat dabūtu augstāku rezultātu. Bet viss internets tādā sašutumā, it kā tiešām šī raksta uzdevumus būtu nācies risināt. Un, starp citu, pagājšgad bija tā pati dziesma, visi raudāja, ka matemātikas eksāmens esot bijis šausmīgs. Laikam tā tāda ikgadēja tradīcija.
12 0 atbildēt

 emotion Labs emotion. Es tāpat nerubīju matemātiku, tāpēc tas lielais cepiens tieši laikā.

6 0 atbildēt

Labs, šitais tev ir izdevies  emotion 

3 0 atbildēt

Joki labi, bet nesaprotu cepienu par šī gada eksi. Ne tuvu nebiju baigais matemātiķis (un arī tagad neesmu) bet apskaot šī gada eksāmenu nelikās nemaz tik super puper grūts. Vienkārsi jāieslēdz loģiskā domāšana un jāprot kaut ko izdarīt nevis tikai mehaniski iekalt formulas.

3 0 atbildēt

Ja atradu īstos - VISC mājas lapā, tad 42 gadus pēc videnes beigšanas nemaz jau nelikās tik absurdi tie uzdevumi ...

3 0 atbildēt

Labs emotion

Runājot par eksāmenu - vidusskola un augstakie līmeņi  īstenībā ir tiem, kuri tālāk pošas uz augstskolu, vai ne? Un, ja cilvēciņš neprot  radoši domāt, ko viņš darīs universitātē? Un ko - pēc tam? Tad jau labāk iemācīties kaut ko praktisku.

2 0 atbildēt

Ja tādi butu jautajumi ,kad es beidzu , tad vnk pateiktu fck this shit i am out :d

1 0 atbildēt

7. atbilde:

69 69 69 69 69 69 69 69 69 69

69 69 69 69 69 69 69

69 69 69 69 69 69 69 69

69 69 69 69 69 69 69

1 0 atbildēt

Arī kārtoju šogad eksāmenus, nu varu teikt- uzdevumi bija grūti, jo tādiem apmēriem ar formulām kuras jāizmanto netikām gatavoti.. Pārsvarā otro pusgadu pildījām no 11-17 gada eksāmenu uzdevumus, un šogad bija daudz savādāki.. Vairāk jāņemās ar formulām nekā varēja iziet uz loģisko..

1 0 atbildēt
Nunebija jau viņš absurds. Nedaudz koncepts pamainījās, par to arī daudzi sacepās.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Man patīk reklāmas

0 0 atbildēt

Smieklīgi,ja pašam ar to nav nekāda sakara. Bet ja tas pašu skartu,vai Tavu bērnu,tad maz smietos.Un runa ir par otro un īpaši trešo eksāmena daļu. Ja cilvēki tiešām eksāmenā sāk matus plēst no galvas un raudāt.Un un tādi kuri mācās,tad tas uz kaut ko norāda. Vai ne?

0 0 atbildēt

Jau toreiz, kad mūsu stulbā jaunatne uztaisīja ļembastu par to monētu jautājumu eksāmenā (laikam Austrālijā, bet LV jau nebūtu savādāk...) bija skaidrs, ka pēc dažiem gadiem reizrēķina tabula tiks iekļauta eksāmenā kā palīglīdzeklis nabaga skolniekiem.  emotion 

0 0 atbildēt

Ja manā laikā eksāmena jautājumi būtu tik viegli,nobeigtu skolu kā apaļš teicamnieks,a to Ņūtona binomi,kvadrātsaknes,hipotenūzas,sīnusi,kosīnusi un citas absolūti nevajadzīgas huiņas. Jaunulim no bērna kājas jāmāca,ja pie rokas nav vajadzīgās aparatūras,kompresiju var mērīt spaiņos,bet strāvas stiprumu,slimnīcā pavadītajās dienās kad esi norāvies pa knaģiem pie elektrības skapja,attālumu-nosmēķētajās cigaretēs,skaļumu pēc kaimiņu reakcijas klausoties muzičku utt. emotion 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

5--ais -Doma laukuma aprēķināšana --ņem doma laukums garumu un reizna ar  doma laukuma platumu.

Tiap -kā atrast Ļeņina laukumu---ņem Ļeņina garumu un reizina ar Ļeņina p-latumu

0 0 atbildēt

visvieglāk ir 4 -ais...uzzīmēt Šadurska portretu--zīmē parastāko pi*durksi un tad sanāks

0 0 atbildēt

9. klasei kkas liidziigs...tok anormaali gruuts tas ex bija

0 1 atbildēt