local-stats-pixel fb-conv-api

Zinātnieki ir radījuši cilvēka un cūkas hibrīdu60

492 0

Zinātniskā fantastika jau sen kā priecē cilvēkus ar stāstiem par mutantiem, hibrīdiem un citiem līdzīgiem radījumiem. Viena lieta ir redzēt mutantu filmā, bet cita, kad zinātnieki patiešām paziņo par cilvēka-dzīvnieka himēras radīšanu. Himēra ir organisms, kurā ir divu dažādu organismu šūnas, bet šajā gadījumā darīšana ir ar cilvēka-cūkas himēru. Zinātniekiem ir izdevies injicēt cilvēka šūnas cūkas embrijā. Šis embrijs neaizgāja bojā, bet turpināja attīstīties līdz 4 nedēļu vecumam. Zinātnes progress?

Tas ir bijis sapnis daudziem zinātniekiem, kas tādā veidā cer risināt kritisko orgānu trūkumu transplantēšanai. Daudzi no cilvēkiem, kas gaida rindā uz tranplantāciju, tā arī nomirst. Kā būtu ja transplantācijai paredzēto orgānu varētu izaudzēt dzīvniekā?

492 0 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Zinātnieki velti pūlējās.. centrāltirgus rajonā ganās diezgan daudz tādu hibrīdu.. Lai tik brauc šurp un ved sev līdz - tālākiem pētījumiem..

17 0 atbildēt
Zinàtnieki ir nokavèjuši. Kalvītis jau sen ir dzimis...
12 0 atbildēt

Cilvēka un cūkas hibrīds jau sen eksistē - ja pavērojam piemēslotās ceļmalas Latvijā!

10 0 atbildēt

Mums svarīgāk ir, lai mūsu līdzcilvēki nekļūst pat cūkām, jo gēnu līdzība cilvēkam ar cūku esot vislielākā. 

9 0 atbildēt
Man vairāk patika kazas vīrs,ko Austrālijas zinātnieki bija veiksmīgi izstrādājuši embrija stadijā!!!Diemžēl kazas vīram nācās mirt jaunam!!!emotion
8 0 atbildēt

šito rakstu izlasot rodas sajūta, ka ar laiku tādi jauki lamuvārdi kā kuce, āzis, zoss un aita varētu kļūt par realitāti no tāda aspekta, ka tiks radīti šādi hibrīdi. emotion emotion Lai gan nē , es saprotu, ka konkrētu orgānu radīšanai vajag tikai konkrētus kandidātus. Taču es nevarēju atturēties par to pajokot. emotion 

6 0 atbildēt
Tas nav dēl monstriem, bet tādēļ, lai tiem kam vajag jaunu orgānu, nav jāgaida, lai kāds cits nomirst. Nostrdamus arī rakstīja, ka nākotnē puse cilvēka sastāvēs no cūkas. Šis droši vien ir tas pats gadījums. Tāpat Jēzus esot teicis, ka cūku nevajag ēst. Bet nekur jau nav rakstīts kāpēc. Ne jau tāpēc, ka cūka netīra. Tajos laikos ne tikai cūka, bet visi dzīvnieki un arī cilvēks bija netīri. Varbūt tieši tāpēc, ka cūku ēdot mēs daļēji kļūstam par kanibāliem.
4 0 atbildēt

Normāli?!? emotion 

Interesanti pēc kā izskatīsies? emotion 

3 0 atbildēt

Lai tikai zinātni attīstītu tad jā, bet lai radītu jaunu sugu tad kategoriski nē

3 0 atbildēt

Tas ir tikai sākums, pēc tam būs kautkas daudz,daudz trakāks. Pēc patsmit gadiem nebrīnaties, ja redzēsim kā pa ielām  staigā cilvēkveidīgi monstri.

3 0 atbildēt

@Aptauja: Vai cilvēka-dzīvnieka hibrīdi ir pieļaujami?

Cits variants: Tas ir kas labs zinātnei un cilvēces attīstībai, bet realitātē tas ir kā uzšķērst jeb kuru dzīvnieku vai cilvēku un nodot viņa orgānus citiem.

2 0 atbildēt
Un pēc tam šie sāks vairoties un nevajadzēs skatīties Nepareizo pagriezienu jo viss būs pa īstam...
2 0 atbildēt
Varbūt tas ir kā raidījumā ,,Ancient Aliens”, kad ,,senie dievi 👽 eksperimentēja ar DNS? Varbūt cilvēki grib atkārtot vēsturi?
2 0 atbildēt
Šitas ir pirdiens jūrā. Tas kas notiek slepenās pazemes laboratotijās - vot tas ir baisi.
2 0 atbildēt

Cūkmens ir gatavs!

2 0 atbildēt

Raksts interesants, atsauca atmiņā Herberta Velsa Doktora Moro salu.. ķer +

2 0 atbildēt

Atbildot uz Pašu pirmo jautājumu - Es nemīļošu kautkādu pīpētāju, narkomānu, vai vecu cilvēku sava kaķa vietā!

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai cilvēka-dzīvnieka hibrīdi ir pieļaujami?

Cits variants: nahrenizēt nekavējoties!

1 0 atbildēt

Paskatoties apkārt, šķiet, tādi eksperimenti tiek veikti jau labu laiku.

1 0 atbildēt

Ne tik to vien var radīt un nebrīnos, ka jau tādas liek tiek kādu laiku darītas. Vai to vajag, tas jau ir cits jautājums. Ja tīri zinātnes vārda, tad kādam tas upuris ir jānes.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »