local-stats-pixel fb-conv-api

Zinātnieki ir atdzīvinājuši 40000 gadus vecus sasalušus tārpus!7

185 0

Jo tālāk, jo trakāk. Vai zinātnieki kādreiz mācēs būt patiešām lieliski un nepārkāpt to šauro līniju, kas atdala viņus no kļūšanas par Frankenšteina radītājiem? Saskaņā ar Siberian Times krievu zinātnieki ir veiksmīgi atgriezuši dzīvē divas nematodes - primitīvus, mazus tārpus, kas bija sasaluši kopš pleistocēna. Atdzīvinātās nematodes ir aptuveni 40000 un 32000 gadus vecas, kas tās padara par vecākajām zināmajām dzīvajām būtnēm uz Zemes.

185 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Es domāju, ka pēc gadiem desmit spoki.lv sasals un aizies nebūtībā.  Vot, tas būs saniegums, ja pēc gadsimtiem (gadu tūkstošiem) to kāds spēs atdzīvināt ar visiem tajā pašreiz esošajiem personāžiem.  emotion  emotion 

10 0 atbildēt
un taarps pajautaaja vai krievijas prezidens veljoprojaam ir putins???
2 0 atbildēt

Vajadzētu pārbaudīt vai viņām garšo kartupeļi (agronomi sapratīs).

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

It's the first time multicellular organisms, more complex than bacteria, revived after millennia on ice. Previously, another organism — the tardigrade — had survived freezing, but only for a short time. The tiny, surprisingly pig-like creatures that can survive basically anything: outer space, freezing cold, extreme heat, and intense radiation. Japanese researchers had brought two tardigrades back to life after they had been frozen for 30 years — but thirty years is small change compared to what the worms endured.

0 0 atbildēt
Mmmmm izskatas gardiiii ^^
0 0 atbildēt