local-stats-pixel fb-conv-api

Vai ir izgudrots mūžīgais dzinējs?31

299 15

Perpetuum mobile, jeb mūžīgais dzinējs ir mehānisms, kas darbojas izmantojot tikai sevis saražoto enerģiju. Skatīt video.

Ir izdevies radīt neskaitāmus veidus šāmdam dzinējamm bet neviens nespēj 100% funkcionēt un saražot savai darbībai visu enerģiju pats, jo darbojā berzes un pretestības spēki. Cik zinu, tad mūžīgo dzinēju nav iespējams uztaisīt pat teorētiski (Diemžēl nevarēšu paskaidrot kapēc.) Bet tomēr, ja būtu iespējams izgudrot tādu dzinēju, kas pats sev saražo enerģiju, tad tiku enerģiju varētu radīt ne no kā. TAm būtu milzum daudz plusu (atrisinātas elektrības problēmas, visu varētu saražot lētāk u.c.) , bet tikpat daudz arī mīnusu (ieroši, karš, neierobežotas enerģijas ieroči).

Tomēr nesen dzirdēju, par to, ka zinātniei gandrīz radījuši mūžīgo dzinēju. Tas ir izolācijas matereāls (līdzīgs krāsai) kurš var ražot elektrību. jaunais matereāls ģenerē elektrību, jo ir temperatūras atšķirības starp matereāla iekšējo un ārējo virsmu. šo matereālu var krāsot uz jebkurienes- mājām, cairulēm u.tt. Pats labākais ir tas, ka šis matereāls ir tikpat kā mūžigs. un nemaina savas īpašības. šim matereālam nav nepieciešama saule vai vējš kā saulesbaterijām un vēja ģeneratoriem, bet tempretūras atšķirības ir pieejamas jebkur. matereāls vēl nav pilnībā gatavs un nav zināms vai tas ir kaitīgs cilvēka veselībai un kādu enerģiju tas spēj saražot. šādu matereālu varētu izmantot, lai ar elektrību apgādātu celtnes, kur nav pieejama elektrība parastajos veidos- uz ūdeņiem, džungļos vai tuksnesī.

Pašam jau laikas, ka šis matereāls saražos tik niecīgu elektrības daudzumu, ka pat spuldzītei napietiks, ja nokrāsota kaut visa māja.

šait ir daži video par Perpetum mobile tradicionālajām versijām, jo bildes par šo matereālu nevarēju atrast.

Un man jau patīk smadzenes graujošā mūzika. video nr2.





299 15 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Mani vienīgo totāli biedē skaņas no 2. video?

51 0 atbildēt

pēc fizikas likumiem šitas verķis strādā tikai tad, ja naw berzes, jo lai paceltu bumbinju vajag tādu pašu spēku kāds rodas bumbinjai krītot

13 0 atbildēt

man tak viens mūžīgais dzinējs stāv mājās, iedvesmojoties no troll physics. pagaidām vēl nav pārstājis darboties (kādi 3 mēneši) izmantoti - magnēti, metāla un citu sakausējumu stienīši, 3 palieli gultņi un velosipēda sastāvdaļas. pirmās naktis mazliet traucēja (apmēram tik skaļš kā pulkstenis) bet ar laiku pierod. protams es baidos to aiztikt tāpēc ka tas nav pārāk stabils un negribu izjaukt tā gaitu lai uzstādītu pēc iespējas ilgāku laiku. jā es varētu to viegli apstādināt un iedarbināt bet.. nja. tas atrodas man zem otra galda kur neviens netiek klāt neatbīdot dīvānu, bet pa spraugu var apskatīt. 

manas prognōzes kad tas varētu apstāties ir - 21.12.2012.  lol :D

5 2 atbildēt

tā "krāsa" enerģiju iegūst samazinot temperatūru starpību starp divām vidēm, tātad tas nav mūžīgais dzinējs.

nav iespējams bez zudumiem pārveidot vienu enerģijas veidu citā (ja vien tu necenties pārvērst kaut ko siltumā). un lai no "mūžīgā dzinēja" būtu labums viņam ir jāražo vairāk enerģijas nekā viņš pats patērē, kas jau ir pilnīgi neiespējami, jo ne masa ne enerģija no zila gaisa nerodas. Termodinamika daudziem nekad nav likusies ārkārtīgi interesanta, arī man ne, bet to, ka mūžīgā dzinēja koncepts ir nerealizējms vajadzētu būt skaidrs visiem.

2 0 atbildēt

Pašam ar agrāk bija tādas smieklīgās mūžīgā dzinēja idejas kā tie karuseļtipa otrajā video. Un jau sen tādu domu atmetu, jo tas nedz automobiļos būtu izmantojams, pat, ja darbotos, nedz arī pietiekamu enerģijas daudzumu spētu saražot, lai kaut kur vispār ko tādu izmantotu. Šobrīd jau pāris gadus atrodos pie citas mūžīgā dzinēja idejas, bet pagaidām trūkst lieku naudas līdzekļu, lai to īstenotu, tāpēc atliek tik gaidīt :D

1 0 atbildēt

gramatika galigi garām, pilnigi apnika lasī!

1 0 atbildēt

1.video apstājas dzinējs

=]]

2 1 atbildēt

Kamēr vien pastāvēs materiālu nodilums, 

mūžīgais dzinējs nebūs mūžīgs :>

1 0 atbildēt

pirmā video pizģož! tur var redzēt ka bumbiņu skaits uz abiem leņķiem ir vienāds tātad vajadzēja apstāties!

0 0 atbildēt

Principā mūžīgais dzinējs nav iespējams enerģījas nezūdamības likuma dēļ. Tas ir : Enerģija nekur nerodas un nekur nepazūd.  Autoram iesaku izlasīt par Termopāri, tas ir principā metālu sakausējums, kurā  temperatūras starpību dēļ sāk plūst strāva. Zināms viņš jau ir ļoti sen un plaši tiek pielietots - temperatūras starpības mērīšanai, jo strāvas ir tik mazas, ka reāli kā strāvas avotu to nevarēs izmantot nekad. 

0 0 atbildēt

nu fizikāli tas nav iespējams. daudzi zin'tnieki to mēģina apstrīdēt, bet arhimēda spēks un gravitāc. spēks ir vienādi. ja pievieno berzi, tad vsjo. bremzē vairāk nekā attīsta ātrumu/enerģiju/jaudu! :0

impossible!

0 0 atbildēt

Nav un nebus nekas nav muzigs...

0 0 atbildēt

Man ar pastāv ideja par dzinēju ar magnētiem. Būs kkad jāpamēģina uztaisīt, bet tā lielumlielais "+"

0 0 atbildēt

Nav iespeejams, jo jebkuraa situaacija tiek razota tik pat energjija, cik pateereeta. kkas saaistiibaa ar kkaadu energijas nezuudamiibas likumu vai hujvinjzin. Ja tam aparaatam ir kaut mazaakaa pretestiiba, kaada protams ir, tad nekas nesanaak. Nu vienkaarshi nevar radiit vairaak energiju kaa tu pateeree. :D:D

0 0 atbildēt

Vienīgais šādiem bezgalīgajiem mehāniskajiem dzinējiem nav pielietojuma, jo viņi enerģiju saražo paši sev, bet patērētājs neko neiegūst. Ja piemēram ar saražoto enerģiju spētu pagriezt ģenerātoru + sev vēl atstāt turpmākai darbībai enerģiju, tad būtu cita lieta.

0 0 atbildēt

arii magntiskais speeks muzhiigi nedarbinas . jau bija tur uber krutie generatori ar magnetiem, testa rzhiima laikam tuvu pie gada stradaja, vajdzeeja izteret tikai ndadz energijas lai sakuma iegrieztu :D

bet apstajas ar laiku vienalga

0 0 atbildēt

Aizmirstat.

0 0 atbildēt

tie kas video ir tie būtībā var darboties tikai īsu brīdi.

pirmajā video - iedarbināšanas spēks to kādu laiku dzina uz priekšu, bet tad iedarbojās līdzsvara pretspēks. tāpat kā otrā video - tur tas pats. tāpēc vajag izmantot magnētus kas dzen metāla ķermeni ar savādāk novietotiem magnētiem tikai vienā virzienā, un nepāra skaita kustīgos objektus. 

0 0 atbildēt

Diezgan interesanti.. emotion  Būs jāpamēģina kas tāds..;D

0 0 atbildēt

labs!

0 0 atbildēt