local-stats-pixel fb-conv-api

Triecienizturīga telefona meklējumos68

471 23

Vai kā es tiku pie japāņu telefona. Ilgu laiku lietoju'' motorolu defy'' , bet kā jau mēs visi zinām nekas nav mūžīgs . Takā mana darba specifika ir saistīta ar putekļiem ,triecieniem arī nokrišņiem ,tad parasts samsungs vai ābols nekam neder, jo tie nav ne trieciena droši, ne akumulators tur ilgāk kā vienu ,divas dienas. Sākumā meklēju kaut ko līdz 300€,bet ar ķīniešiem tāpat kā ar bitēm, neko nevar zināt, pārsvarā visiem viens procesors ,pliks androids un nekādās sajēgas kā to visu saliekot kopā var dabūt ilgtspējīgu darbību ,jo arī ķiniešiem ir piedāvājumi ar 3000,4000 un 8000 ah baterijām. Realitātē tie telefoni tur tāpat vienu dienu, baterijām ir virsū uzlīmes un tās noraujot apakšā atklājās, ka 8000ah vietā ir tikai 3000.

Vēlme pašā sākumā bija atrast aizsargātu smartphone ar ip68 ,2gb ram un jēdzīgu akumulatoru, kas nenosprāgst vienas dienas laikā un lai darbojas arī LTE.

Pērkot telefonu ārpus Eiropas savienības jāmaksā muita, ņemot kaut ko no štatiem, jo ir labi telefoni, kas ir pieejami tikai tur, jāmaksā sūtīšana, muita un ārzemju nodoklis, kas sastāda ap50$ ,īsāk sakot neatmaksājās.

Meklējot ,apmēram, divus mēnešus nonācu pie atziņas ,ka jāņem ''Kyocera Brigadier'' no štatiem, bet radās problēma kā to dabūt šurp un kamēr risināju jautājumus ar piegādi, jo interneta veikali negribēja sūtīt uz LV, iznāca šis aparāts arī Eiropā, zem nosaukuma ''Torgue'' (KC-S701)starpība tikai tāda, ka Eiropas variants šeit strādā arī LTE tīklā.

Tālāk sekoja 3 nedēļu cīņa ar ražotāja pārstāvniecību , jo nebija iespējas to dabūt uz LV. Takā telefons ir pieejams TIKAI Francijā un Vācijā, tad sākās interesantākais ,kā to dabūt šurp, pašam nekur nebraucot ,jo varžēdāji ignorēja e-pastus ,pat franču valodā, bet uz LV nesūta. No vācu interneta veikaliem vienīgais ,kas sūta uz LV ir alibaba, taču vienīgā pieejamā valoda saitā ir vācu. Tad nu ņēmu talkā google tulkotāju un pēc pusotras nedēļas kurjers man to nodeva . Telefons neko nesūta uz 4ciparu numuriem, toties akumulators tur 7 diennaktis. Telefonam nav gorilla glass ,bet gan mākslīgā safīra stikls ,kas cietības skalā ir 9.8 no 10 ,tātad nesaskrāpējams.. Darbojās ar nano sim karti, iebūvētā atmiņa 16gb,atbalsta līdz 128gb micro sd. Telefonam nav mikrofoniņa ,pa kuru uztvert skaņu darbojās tāpat kā dzirdes aparāti nododot skaņu ar vibrāciju.

table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; 11.0pt; "Calibri","sans-serif"; mso-ascii-Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

471 23 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Vai nu es paliaidu garām, vai arī cena šim aparātam nebija nosaukta...bet ļoti gribētos zināt..

22 0 atbildēt

No matter what, NOKIA 3310 is GOD in this shit! emotion

5 0 atbildēt
Oh my grammar 😀
1 0 atbildēt

sūdzēties īsti nav par ko,ja netu atslēdz velk nedēļu, neptīk liels karstusms,bet principā esmu apmierināts

1 0 atbildēt

Cat B15 diemžēl baigais mēsls izrādījās. emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Sveiki, puiši. Ir labs konkurents CAT telefoniem, saucās Huadoo. Pašam ir Huadoo V4 telefons. Neslikts procesors, 4 kodolu 1.3GHz, IP68 un visvairāk patīk baterija, 3600 mAh. No piektdienas līdz pirmdienai izvilka, sēžot internetā gandrīz visu laiku (youtube, spotify, whatsapp). Dzirdēju, ka telefoni drīz būs pieejami arī Latvijā, internetveikalā fotogun.lv . Drīz arī ielikšot crash test video youtube.

1 1 atbildēt

Nokia 3310. Uzsit ar āmuru - āmurs sadalās drumslās. emotion

0 0 atbildēt

CATam jau kādu laiku ir jaunāks modelis par B15Q - S50 ar 4G un IP67 un MIL-810G sertifikācijām, bezvadu lādēšanu. Tikai cena nav pievilcīga.

0 0 atbildēt

pirmajā video tas āmura tests galīgi garām .. kurš netīšām āmuri uzmetīs telefonam pff ... drop testi būtu piemērotāki

0 0 atbildēt

nav man caurumu korpusā mikrafonam .. un cik saprotu tur tāda nemaz nav

0 0 atbildēt

hehe, mana lumia'i arī šitāds ten wireless chargeris emotion

0 0 atbildēt

Ko nozīmē triecienizturīgs, manam samsungam jau 2x esmu mainījis stikliņu, tagad nāk pa pastu trešais, un? 5 dolāri stikliņš, nav problēmu nomainīt. emotion

0 0 atbildēt

Ja ikdienā lieto tik zemu spilgtumu, tad tas noteikti nav ērti...

Un wireless tiešām ir labs, ja pat par 6e. emotion

0 0 atbildēt

Pēc mana skatījuma vislabākais ir CAT MOBILE, vienu brīdi iztestēju. I ar džipu ir uzbraukts virsū, i spārdījis esmu ( tik par sāpēm neatbildu emotion ) , metis no laba augstuma arī esmu, slīcinājis ar. Vienīgi, daudziem tas varētu nepatikt, dēļ android versijas kura stāv uz viņas. 2.7 Ja nemaldos. 

0 0 atbildēt
Oooo zajebis štellle.
0 0 atbildēt

Cat telefons arī skārienjūtīgs andriods, 300 eiras, izturēs visu.

0 0 atbildēt

Atdod man to TORQUE telefonu emotion

0 0 atbildēt

ja virsū ir speciālā ci zīmīte ,tad der..

0 0 atbildēt

kad sāks lagot,tad sapratīsi par ko es runāju,palasi atsauksmes ,pajautā forumos kā cilvēki mokās

0 0 atbildēt