local-stats-pixel fb-conv-api

Tavs telefons Tevi noklausās - tās vairs nav konspirācijas!18

Vai Tev kādreiz ir gadījies runāt ar saviem draugiem par kādu tēmu, tad vēlāk, ieejot Facebook, redzēt reklāmu tieši par šo tēmu? Šāda pieredze ir bijusi daudziem cilvēkiem. Līdz šim, šādi apgalvojumi ir bieži vien tikuši norakstīti uz paranoju vai konspirācijas teorijām – reklāmu sniedzēji jau tā ievāc daudz informācijas par Tevi bez nepieciešamības izmantot telefona mikrofonu. Bet aizvien vairāk pierādījumi norāda uz to, ka, iespējams, tas tiešām notiek. Lasi tālāk…

239 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Tā ir tīrākā d*ršana pašā pamatā.  Kā gan ievāktā informācija par lietotāju var palikt anonīma, ja balstoties uz to Facebook vai kāda cita vietne rāda individuliazētas reklāmas?

10 0 atbildēt
Interesanti👍
6 0 atbildēt
Tā patiešām ir. Es skatijos basketbolu pa TV un vēl šo to. Pilnīgi no nekurienes youtubā pëc tam man visas šīs lietas piedāvā rekomendācijās.
4 0 atbildēt

Ne tikai noklausās, bet arī mūsu sejas arī ir fotografētas ik pa laikam. 

4 0 atbildēt
Radiniecei ir bijis tā pat. Viņa ar draudzenēm runāja par to, ka vēlētos iegādāties Iphone 6s. Tā nu visas nākamās reklāmas, ka tika manītas Instagram un co bija tieši par Iphone 6s.
3 0 atbildēt

Ar čomiem šito pārbaudījām - Runājām par konkrētu tēmu ieslēgtā mikrofonā pie datora (Ieraksts tika veikts programmā, kura nav saistīta ar internetu - OBS + ieraksts nekur netika augšupielādēts, tas tikai atradās uz datora) un pēc tam redzējām ar tēmu saistītas reklāmas feisbukā un torrentu lapu reklāmās. Savam portatīvajam kameru neesmu aizlīmējis - reiz feisbuks man ieteica nopirkt grupas "Kreator" t-kreklu, lieta tāda, ka tās pašas grupas t-kreklu biju iegādājies pirms mēneša, grupas mūziku nebiju klausījies vai neko par grupu nebiju meklējis tajā laikā, tikai pāris reizes sēdējis ar viņu pie datora. Viņi zin visu.  emotion 

3 0 atbildēt

Manis pēc... tas var klausīties mani cik tīk. Vienīgiais, ko tie dzirdēs... ir mani piesitieni pa klaviatūru un alus bundžas saspaidīšana, pēc tās izdzeršanas. emotion

1 0 atbildēt
Manai draudzenei tas notiek visu laiku. Parunājam par kādu tematu ar viņu, tad pēkšņi viņai samsungā parādās ar tematu saistīta reklāma. Youtube īpaši tracina, jo tiek rādīta ļoti gara reklāma un to nevar izlaist. Kaut kas līdzīgs notiek, kad lietoju savu klēpjdatoru...bet ne tik lielā mērā. Taču, man lietojot savu iphonu, šāda tipa situācijas nenotiek.
1 0 atbildēt
Jau daudzas reizes ir tā bijis. Man un sievai. Dažreiz ir arī intīm pakalpojumu piedāvājumi, kad ar sieviņu runājam par sexu. Stūlbi. Jo nākas sarkt par tām reklāmām.
0 0 atbildēt
Ej uz smirdīgu mežu un iemīli to. Pēc tam sagribēsies ēst, bet tur būs zaļās mušmires. Un būsi tik izsalcis, ka apēdīsi tās, laizot pirkstus. Stāsta morāle - izvairies no mežiem un vietām, kur ir daudz koki.
0 0 atbildēt

Lai ievāc, ko grib. Es par svarīgām lietām pa telefonu cenšos nerunāt.

0 0 atbildēt