local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 53, drons ar 1,5 tonnu celtspēju, elektroauto, huper u...1031

Pagājis jau trešais Ekofest, kas norisinājās 4. Augustā, Baltkrievijā. Ekofestā tika prezentēta nākotnes tehnoloģija. Bija daudz jauni pārsteigumi.

SkyWay komanda bija sagatavojuši ļoti daudz lietas ,kas ir cieņas vērtas. Pašu festivālu apmeklēja aptuveni 5000 cilvēki, kā arī bija plānots iepriekš.

SkyWay projektēšanas organizācijas ģenerālkonstruktora Anatolija Junicka uzstāšanās EcoFest 2018 - ikgadējā pasākumā, kas notiek kompānijas - stīgu transporta sistēmu izstrādātāja izmēģinājumu un demonstrēšanas centra teritorijā - EkoTehnoParkā.

Savā uzrunā auditorijai - tūkstošiem investoru no desmitiem pasaules valstu, Anatolijs Junickis apkopoja kompānijas attīstības rezultātus par pagājušo gadu, komentēja jaunākos izstrādājumus un jaunus ritošā sastāva produktus un izklāstīja SkyWay tehnoloģijas starptautiskās attīstības daudzsološos vektorus.

« 1  2  3 »
36 35 1031 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1031

0/2000

Kārtejā krāpnieku piramīda.

http://jauns.lv/komentari/raksts/bizness/250463-finansu-krapnieciba-sogad-sit-neparasti-augstu-vilni

http://www.fktk.lv/lv/klientu-aizsardziba/bridinajumi-par-nelicencetiem/6226-fktk-bridina-par-skyway-capital-sniegtajiem-pakalpojumiem.html

https://www.tvnet.lv/5121901/krievu-uznemejs-ar-izbraketu-un-saubigu-nakotnes-transporta-projektu-censas-iekardinat-igaunus

https://www.youtube.com/watch?v=nzQ0OBRv_UQ

FKTK brīdinājumu saraksts pārsteidz ar skaitu, kādā savairojušies lielās peļņas solītāji. Gada pirmajā pusē jau septiņi paziņojumi – tikpat, cik pērn kopumā. To vidū ir arī Krievijas uzņēmēja Anatolija Junicka nākotnes transporta projekts “SkyWay”, kura realizācijai finanšu līdzekļus piesaista “SkyWay Capital”. Šī kompānija sola 1000% peļņu. Sarakstē ar “LNT Ziņām” kompānijas pārstāvji atklāj, ka projektam naudu esot uzticējuši jau 300 000 cilvēku no visas pasaules, tostarp Latvijas. (Avots http://www.la.lv/finansu-krapnieciba-sogad-sit-augstu-vilni/)

11 0 atbildēt
Astrāli, Junickis sameloja par to, ka drons Ekofestā cels tonnu! Sameloja, ka ir izgatavojuši dronu, nevis pārveidojuši vecu helikopteru! Sameloja, ka SW ir izgatavojuši dronu, kaut gan to ir darījusi pavisam cita, vārdā neminēta kompānija, izmantojot TIKAI dažus SW "izstrādātus" programmatūras risinājumus! Meli, meli, meli!
10 0 atbildēt
Kur krievi tur problēmas!emotion
9 0 atbildēt

Kad tad beidzot SkyWay būs redzams kaut kur dzīvē, nevis tikai prezentācijās un savā bāzē?  Iepriekšejos rakstos regullāri solīji pasūtījumus ārzemēs, bet kaut kā nav dzirdēts, ka tie būtu realizēti. Tāpat interesanti, ka skyway investori un akciju turētāji ir cilvēki ar ļoti shady reputāciju.

8 0 atbildēt

Reāli SkyWay turpina atgādināt, kādu vecu multeni, kurā arī tika piesolīts brīnums uz sliedēm, kas būs lēts un atrisinās visas iedzīvotāju problēmas. kas tā par multeni un kā viss beidzās gan jau pietiekami daudzi sapratīs.

Jāgaida tava raksta nākamā daļa - ja jau soli komentāros jau tūlīt sākt darbus Šveicē un arābos, tad nākamājā būtu jābūt attēliem ar reālu darbu nevis mūžīgiem smaidīgiem onkām un izmēginājumiem.

8 0 atbildēt

Ceturtais gads iet uz beigām bet joprojām nav nekas uzbuuveets ,par soliitajaam iespeejaam Investoriem paardot savas doļas vismaz par kautkādiem grašiem vispār var nerunāt tā ka pagaidām muļkis esi tikai tu Astraali kurš kaa spiitiigs āzis blēj pakaļ savam saimniekam Toļamemotion

6 0 atbildēt
Kur krievi, tur problēmas!emotion
6 0 atbildēt

Nabaga cilvēki vēl tic, ka kādreiz saņems naudu atpakaļ no "investīcijas".

Man no sirds žēl viņus. Žēl, ka astrālis dalās ar pilnīgi nepatiesu informāciju un maldina šī portāla lietotājus.

(ja tu, astrāli, atkal jautāsi par kādu nepatiesību iet runa, tad palasi manus (un citu lietotāju) komentārus pie taviem rakstiem, kur mēs tevi atkodām emotion

6 0 atbildēt

bla bla bla blāā bla bla....blāāāā bla bla   baba bablaaāāā.....  

5 0 atbildēt

Nu Astraloīd.Aptaisiji pakaļkājas????emotionemotionemotion

4 0 atbildēt

 emotion MURGS...

4 0 atbildēt
"Lūk, ko nesen man teica viens no Emirātu valdības locekļiem, kurš ir redzējis daudzus tehnoloģiskos brīnumus savā dzīvē..." - ko ta Junickis nomīza pateikt kā sauc šo locekli? Zini ko man kādas bankas prezidents apsolīja? Ka pēc diviem gadiem viņš man kontā ieskaitīs miljonu! Česslova!
4 0 atbildēt

Tu esi gnīda Astraali jo godīgi cilvēki šitā nerīkojas kā to dari Tu.Dzīvo savā Kiprā jo Latvijā tādi kretīni kā TU nav vajadzīgi jo tā diemžēl jau ir atliku likāmemotion

3 0 atbildēt

Luudzu Astraali.Tev paaraak daudz te pieraadiijumu Pliinera teiktajamemotion

3 0 atbildēt

Un Tu veel āpsi gribi lai es visam šitam stāstam par zelta klaniem nākotnē ticētu??? !!!! Ha ha haemotion

3 0 atbildēt

njā - astrālis turpina pīpēt.. pastāsti kur tādu mantu viņi ņem?

Es pat netaisos neko teikt - bet nu ir taču pasaulē dunduki kas visam šim tic...

3 0 atbildēt

Юницкий: Они сделали скриншоты сайтов, к которым я не имею отношения, только потому, что там есть название SkyWay. SkyWay есть гостиницы, SkyWay есть рестораны, SkyWay есть в каждой стране. Я не являюсь, допустим, руководителем или работником группы компаний SkyWay. Я не имею к ним отношения. Они пришли в офис ЗАО «Струнные технологии», где я действительно работаю.

3 0 atbildēt
Tev kaa redzu Astraali driizaak ir kauns buut teevam jo tikpat labi sīča adoptēšanas gadiijumaa tu buusi maate emotion
3 0 atbildēt

Bezgalīgs var būt ne tikai visums, bet arī ļautiņu stulbums..

3 0 atbildēt
Astrāli, kurā konkrēti gadā Junicki izmeta no Lietuvas un kāpēc Junickis meloja par to, ka "drons" Ekofestā lidos?
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »