local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 51860

Iepriekšējais raksts: https://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/Skyway-50/875242

Tālu no liela mēroga izstādēm un reprezentatīvām konferencēm, notiek AS "Stīgu tehnoloģijas" darba vissvarīgākā daļa. Stīgu transporta inženieri un testētāji katru dienu nodarbojas ar sarežģītu un svarīgu darbu - tuvina īstenošanai SkyWay idejas. Visbiežāk viņu darbs paliek neievērots, bet ne šoreiz - "Komsomolskaja pravda v Belorusi" pavadīja dienu kopā ar kompānijas darbiniekiem un uzzināja, kā tas ir, strādāt ar inovatīviem risinājumiem un revolucionārām tehnoloģijām.

Par to, kā notiek izmēģinājumi eksperimentālajā ražošanā un EkoTehnoParkā, par grūtībām un interesantiem risinājumiem, lasiet "Komsomolskaja pravda" vietnē.

« 1  2  3  4  5 »
36 45 860 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 860

0/2000
Astraalis jau izliekas neredzam ka Toļiks pats pinas savos melos.Vienā intervijaa saka ka vajag aatraak iziet tirguu kameer nav konkurenti aizneemusi nišu-otraa saka ka nevajag steigtiesemotion Tak opredelitesj juus skujvejisti ko iisti gribat.
0 0 atbildēt
Vecīt, nu tad atbildi uz manu vienīgo jautājumu, nevis uzdod 5 pretjautājumus. Ja jau tev ir tāda nostāja, tad kapec to nedari?
0 0 atbildēt

Транспортная революция Sky Way Capital – это ремейк аферы с Панамским каналом !!!

0 0 atbildēt

Tas raksts tajaa SWIG lapā vien jau apstiprina to ka Junitkis ir fantazētājsemotion Vārds Namerenije tulkojas kā vēlamais tāpēc 101 reizi tev lunim saku ka Gēnijs vēlamo jau kuro gadu cenšas uzdot par esošo.Tu pridurak tiešām to nesaproti vai izliecies ?

0 0 atbildēt

Piedāvājumiem investēt apšaubāmos projektos ir kopīgas vairākas īpašības – tie garantē lielus peļņas procentus, daži rīko “webinārus” internetā, bet daži – seminārus viesnīcās ar bagātīgi klātiem galdiem. Pēdējos gados finanšu piramīdas kā aizsegu izmanto apgalvojumu, ka cilvēki naudu investēs konkrētos projektos vai lietās.

0 0 atbildēt

Но как только вкладчики “компании” Скайвэй массово начнут требовать результат, сказки закончатся, а рекламные расходы лохоторна перестанут отбиваться, то он сразу закроется. Я думаю, в конце концов, Юницкий красиво отмажется, скажет, что разработка стала нерентабельной или власти оказались против. Вернет ли пирамида SkyWay вкладчикам деньги? Нет. Все деньги, само собой разумеется, ушли на “разработки технологии”

0 0 atbildēt

Проект SkyWay может работать достаточно долго. Он не лопнет как простая финансовая пирамида, ведь в нем нет выплат, а значит нет и оттока средств, в SkyWay есть только приток. Пока у Юницкого еще остались сказки, пока ему удается заставлять народ ждать чуда, пока идет приток — SkyWay будет продолжать жить.

0 0 atbildēt
37 skatījumi un 4 (x2) laiki pa trīs vai četrām dienām! Visiem tu esi apnicis kā rūgta nāve, Astrāli! Tikai heiteri tavu rakstu sēriju vēl uztur pie dzīvības. Tātad arī SW drīz mirs dabīgā nāvē, jo cilvēkiem apniks klausīties vienu un to pašu gadiem ilgi.
0 0 atbildēt

Labāk būtu painteresējušies kā notiek šādu projektu investēšana. Es vēlreiz varu pateikt, ka Hyperloop ir lielisks piemērs tam, bet jūs to ignorējat, jo vienkārši nav man pretī vairs ko atbildēt, jo tas ir tas uz ko jūs maksimums esat spējīgi, tikai runāt, bet kad ir jāatbild, tad atrunas un tēmas maiņa.

Arī Hyperloop piesaista investorus, nav svarīgi kā to dara, bet fakts ir, ka piesaista. Tu domā, ka viņiem kāds maksā tagad? domā, ka viņi būvē kaut kur trases? Viņi nodarbojas principā ar to pašu lietu, ko SW, tikai savādākā izpildījumā. Arī Hyperloop ir inovatīvs un ar augstu risku projekts un viņiem ne gluži iet labāk, kā pašlaik SW. 

Šīs ir ilgtermiņa investīcijas, kur tu investē tehnoloģijas "TAPŠANĀ", nevis jau gatavā produktā, kurš momentā nesīs peļņu. Pateicoties visiem investoriem, tikai tādēļ kompānija dara savu darbu. Te nav nekādi noteikumi vispār un jebkurš investors var visu pazaudēt, kā arī ļoti daudz iegūt, ja plāni izdodas. Venčura investīcijas tieši to arī nozīmē un garantijas nav pilnīgi nekādas un to zina katrs, kurš investē šajos projektos.

0 0 atbildēt
Atkal referāts 50+ bilžu garumā, bet labuma no tā - nulle! Nesaprastajam ģēnijam, kā parasti, nav naudas.
0 0 atbildēt

Astrālis jau nespēj saprast vienu lietu, ka urbanizētā pilsētvidē būvēt šādu gaisā pakarinātu transportu ir  nežēlīgi dārgi! Lētāk ir veidot pazemes metro sistēmu!       Gaisā karināmā transporta izbūve varbūt uzreiz neprasa tik lielus ieguldījumus tieši materiālos+darbizmaksa+ citi izdevumi, bet ..bet lai tādu infrastruktūru gaisā pakarinātu kaut Tallinā kilometru izbūvētu, būtu vienīgā galvenā iela Tallinā jānoliek mierā bez  uz kādiem 2 gadiem bez satiksmes!!    Jo Tallina  ( ceļu pieeja uz ostu....   Tallinai tad kravas būtu jānovirza uz Paldiskiem) -.  nav Rīga kur  ceļo no visām debes pusēm       ,var daudz apbraukt no visām pusēm it īpaši kravu vedēji!!      Cik Tallina zaudētu uz šādu projektu

0 0 atbildēt
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=D4T_2lMfipE   Te neliela piedeva Astraaļa rakstamemotion
0 0 atbildēt

Kampaņijai ir izdeviigi staastiit basņas par Indiju,Indoneeziju,Araabiju,Austraaliju utt . jo kurs gan parastais investors brauks uz siim valstiim paarbaudiit vai Toļika Stīga tur ir ievilkta vai nee?? emotion Tas ir taapat kaa ja es pasaku ka man Bahāmās ceļ villu Karību juuras malaaemotion Kurs normaals ticees??? neviensemotion

0 0 atbildēt

Antiņ tu Astraali emotion  Tas ka Kampaņija sevi paši pozicionē kā Krupnāko Pasaulē Transporta kompāniju jau vien norāda uz to ka SW ir piramīda un lohotrons.emotion Pasaulē krutākā transporta kompānija ir UPS un nevis kautkādā Toļika Stīgaemotion emotion  emotion 

0 0 atbildēt
50млн$ за 1 км пути SkyWay (со станциями и юникарами)   Tad tu pasaki idiņ kuram ir vajadzīgs tik dārgs projekts????
0 0 atbildēt

Un tici vairāk feikajām ziņām ka Indija ir pārskaitījusi Toļikam miljars baksu vai ka Omāna investējusi skajā 20 citronus emotion emotion Ja viss taa buutu tad sen jau Indijaa buutu trases sabuuveetas un arii araabijaa.emotion Pagaidaam Kampanija tikai skaisti maak dirstemotion

0 0 atbildēt
Когда SW стартанёт, весь мир уже будет на втором уровне. Печально как-то. Отстаём.. Уже Китай строит, а у нас только подготовкаemotion((   Redz "investori"jau sāk apjēgt kas ir kas a tu vēl guli Astraaliemotion
0 0 atbildēt

Tas projekts turklāt tika apstiprināts vēl 2009 gadā. Kas tev vēl nav nesaprotams?

0 0 atbildēt

Nu tad ko tu vēl nelec ārā un nepārdod savas dalas? Lūzeris esi tikai tu te emotion tavas darbības to pierāda. Vecīt, tev nav ne logiskā domāsana ne zinasanas un tādēl tu te streso emotion 

Tu pirms kaut ko runāji par tiem Kiniesiem, apskatijies kas viniem ir par kompāniju? Tev tak smadzenes nopīpētas, lai iedomātos kaut ko tādu. Vini jau ir prieksā, jo ir gatavs viss un nekādas investiīcijas nav vajadzīgas, bet SW ir pilnīgi cita lieta un nevar salīdzināt. Tas pierāda tavu kompetenci un citu arī. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »