local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung nx300 apskats un daži manis uzņemti foto.20

185 0

Izdomāju uztaisīt nelielu apskatu šai kamerai, nevis vienkārši likt iekšā safotogrāfētās bildes, jo domāju, ka daudzi nemaz nezin, ka Samsung ražo arī diezgan labas fotokameras. No otras puses, tam nevajadzētu būt pārsteigumam, jo ko gan Samsung neražo? emotion

Foto jomā Samsung vairāk bija pazīstami tikai ar kompaktkamerām, jeb ziepju traukiem. Bija arī daži kopražojumi ar Pentax, bet tikai 2010 gadā beidzot Samsung aizsāka savu jauno NX kameru sēriju ar kuru jau pamazām sāk iekarot savu vietu fotokameru tirgū.

Šoreiz sīkāk tieši par Samsung NX300.

« 1  2  3 »
185 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

nu 380 nemaksatu...

1 0 atbildēt

Čau emotion  Labs raksts palasīju un patika. Bet pie visa šita gribu pieminēt kad ar zenit un citiem veciem foto aparatiem var taisit pat labakas bildes neka ar jaunajiem, daudzas lietas ietekmē tieši objektīvs un pirkstu veiklums. Tika pieminēts tieši canon d600 emotion Jā arī man kā viena no kamerām tāda ir, teikšu ka no budžeta gala neko labāku laikam nevar nopirkt, protams pirku tikai Body un paņēmu klāt līdzīgu pēc parametriem kā tavai optiku f3,5- 5,7  18mm-135mm laikam tā bija... bildes sanāk ļoti pat tīri neko, bet kā jau minēts troksnis ir un tur neko nepadarīs, bet ir viens bet, vienmēr var paņemt optiku f 1.6 kā es to arī izdarīju un bildes un video tiek filmētas daudz skaidrākas un kvalitatīvākas mazā apgasmojumā.

Runājot par Sony, Optika viņiet ir super, varbūt tas kas manās rokās bija nonācis tāds  gadījās, bet nu vienozīmīgi man patīk.

Vajadzēs kādu reizi arī tādu ka tev aparātu pamocīt.

1 0 atbildēt
Es vnk iečekoju bildes un ieliku + emotion
1 0 atbildēt
Kuras tad ir tavas bildes?
0 0 atbildēt
17 avatars17

emotion 

0 0 atbildēt

Raksts intersants ,taču fotogrāfijas ir sliktas un nesaistošas.emotion

0 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt

Bildes izskatās kā ar kartupeli fotografētas. emotion

0 1 atbildēt

Bilde, kurā zvaigznes,- tā ir super,pārējās drausmīgas. Un es, vairāk vai mazāk, zinu ko runāju. emotion

0 1 atbildēt