local-stats-pixel fb-conv-api

SS-18 Satan – PSRS pastardienas mašīna!13

583 2

Šis ir kārtējais pierādījums tam, ka ar PSRS joki bija mazi, it sevišķi zinot, ka viņu bruņojumā bija šādas starpkontinentālās ballistiskās raķetes! Un kļūst vel baisāk zinot, ka vairumu no šīm raķetēm mantoja Krievija.



583 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

lol viņiem tas sūds uzsprāgtu vēl gaisā nepacēlies ja mēģinātu palaist. degoši tanki parādēš ir labs piemērs par krievijas militārās tehnikas tehnisko stāvokli

14 4 atbildēt

Tadas ierochu sistemas prasa pastavigu apkopi un parbaudes.Neticu ,ka krievijas armija ir spejiga to nodrosinat vajadzigaja apjoma.Nevar ar lielam pulem notvertu soplaku(ta teikt piespiedu mobilizetu)pielikt pie tadas tehnikas apkalposanas bez kartigas apmacibas.Tas butu bistami pasiem nevis pretiniekam.Mierigi var norakstit 50-60%(varbut pat vairak)no visa veco psrs dzelzu (luznju)krajuma...Ne velti pa laikam uzpeld zinjas par kartejo neveiksmigo ,,palaisanu,, vai avariju,ugunsgreku kada objektaa...

9 2 atbildēt
Zinot krievus ganjau maza iespēja ka vismaz 1 tiks līdz mērķim
6 1 atbildēt

to raķenti gadījumā vel trenēts pērtiķis nestūrē

4 0 atbildēt
Materiali ar gadiem noveco, šitās 40_50 gadu vecās raketes ir tikai lūžņu kaudze, tas pats ar kodolgalviņām, kur bagātinātais plutonijs jau ir pussabrucis lidz uranam vai pat svinam.
3 0 atbildēt

Neko baigi unikālu gan nesaskatu. Vairums starpkontinentālo raķešu ir paredzētas nest vairāk par 1 kodolgalviņu! Vienīgās izmaiņas ir tikai tajā, ka abas lielvalstis ir ateikušās no daudzu megatonnu bumbām.

Skatos arī, ka pirmā šāda veida raķete bija amerikāņu Minuteman III

2 0 atbildēt

Tad jau labi, kad viņi to palaidīs tā  jau šahtā uzies gaisā  emotion

0 0 atbildēt

Tu maldies

0 0 atbildēt

bulava

0 0 atbildēt

bullshit

0 8 atbildēt