local-stats-pixel fb-conv-api

Pieci iemesli, kas padara «iPhone» par kulta preci8

7 3

Funkcionalitāte, ātrdarbība, stabilitāte – ar šīm lietām mēdz lepoties teju ikviens viedtālruņu ražotājs, tomēr tikai daži no zīmoliem iekļūst kulta preču statusā. Kā tehnoloģiju gigantam “Apple” nemainīgi izdodas saglabāt līderpozīcijas, pētīja mobilo sakaru operatora BITE tehnoloģiju eksperts Dainis Dembovskis.

7 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Krietni par daudz uzslavēts "Ābols". Kulta viņš pamatā ir ne jau tikai kvalitātes vai veiktspējas dēl, bet tāpēc, ka ieguva top brenda nosaukumu un liela daļa automātā domā, ka lietojot Ābolu ir kruti un lieto augsta līmeņa preci. Realitātē tiek pārmaksāts par nebūt ne kvalitatīvāko preci. Ja Iphone, Ipad vēl ir ok, tad MAC ir pilnīgi garām, jo par jauna laba Mac cenu var nopirkt daudz labāku Windows datoru un Mac ir ļoti ierobežots aplikāciju ziņā.

10 0 atbildēt
es jau pāris gadus lietoju xiaomi zīmolu,un manupraat labāka nav,maksāju par reālu veiktspēju nevis bildi uz aizmugurējā vāka. visi samsūdi un iegrauztie āboli nobāl... baterijas vien ir tā vērtas,ar 4%droši varu iziet no mājas,zinot,ka mierīgi pāris zvanus varēšu veikt...
4 1 atbildēt

-Vai šis raksts iepriekš netika publicēts?-

Viennozīmīgi, iPhoni ir overpriced. Tāpēc, pirms pirkšanas ir jaapdomā, vai šis produkts tev ir vajadzīgs   

Kas man patīk šajos telefonos, ir:

1) Nepiemēslots (atšķirībā no Android, un it īpaši, Samsung) user interface;

2) OS ir ērtāk lietojams;

3) iOS ierīces rij mazāk operatīvās atmiņas un bateriju, atšķirībā no Android, kur lielu daļu resursu aiziet tikai operetājsistēmas darbināšanai.

Lai vai kā, ir jābūt idiotam, lai tērētu tūkstoti telefona pirkšanai. Ja gribi labu un nedārgu iPhonu, paņem sesto emotion ))

3 0 atbildēt

Jā, jā emotion

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu pašam ir ābols jau 4 gadu ,bez problēmām un grasos pirkt jaunu. Salīdzinot ar samsung , hu*vei uc. Tad šī ir kvalitāte.

0 0 atbildēt