local-stats-pixel fb-conv-api

Noskaties visgarāko nepārtraukto "timelapse" video, kurā redzama Zeme no kosmosa3

Laikā, kad Amerikā tika svinēta Pateicības diena, astronauts no Vācijas, Aleksanders Gersts, kārtīgi pacenties un uzfilmējis, līdz šim visu laiku ilgāko "timelapse" stila video, kurā redzama planēta Zeme no kosmosa.

Video ilgums ir 15 minūtes, tiesa filmēšamas ilgums bijis krietni ilgāks. Video pamatbāze - 21000 fotogrāfiju, tika izveidoti 6. oktobrī un to nofotogrāfēšanai no internacionālās kosmosa stacijas (ISS) bija nepieciešamas pāris stundas. Pati stacija spēj aplidot Zemei aptuveni 90 minūtēs. Video laikā ir iespējams redzēt visu planētu Zemi. Tas sākas Tunisijā un caur Itāliju nonāk Eiropā, lai pēc tam jau varētu vērot naksnīgo Ķīnu, kādā mirklī pat iespējams redzēt negaisu virs Klusā okeāna. Ja tu skaties video un īsti nesaproti, kur video laikā atrodās kosmiskā stacija, labajā augšējā stūrī, var sekot līdzi kartei. Ar video palaišanu tiek atzīmēta ISS 20 gadu jubileja - 1998. gada 28. novembrī tika palaista pirmais ISS modulis "Zarya".

44 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Beidz te muldet, baznica teica ka zeme ir plakana, atvainojies visiem ticigajiem ka aizskar vinju jūtas un skrien ziedot 10% baznīcai, tad tev tiks piedots. Aleluja.
0 0 atbildēt
Zel ka nevar redzet nevienu citu satalitu. Vai tie ir izfotossopeti??
0 0 atbildēt

Tadu huinju nav verts skatities. Varbut bernudarzniekiem var iestastit ,ka ta ir zemeslode ...

0 1 atbildēt