local-stats-pixel fb-conv-api

NASA slēpj pierādījumus par dzīvību uz Marsa?15

316 3

Zinātnieks, kas pēta mikroskopiskās dzīvības pastāvēšanas iespējamību uz Marsa, apgalvo, ka viņam ir pierādījumi par to, ka kādreiz tur esot dzīvojušas būtnes ar mīkstu ķermeni un NASA to zina! Tad, kad "Curiosity" roveris esot atradies virs fosīlijām, NASA esot saņēmusi pavēli virzīties tālāk. Patiešām?

316 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Interesanti, gaidīsim notikumu attīstību. Raksts +

4 0 atbildēt
Nu varbūt būs situācija uz Zemes, ka cilvēku skaits pārsniegs ietilpību(capacity) vai visiem pietrūks resursi, kad būs nepieciešama jauna planēta, kur cilvēkiem veidot koloniju.
4 0 atbildēt
NASA slēpj VISU. Cenzētas bildes no Kosmosa, no SKS, no Marsa, Google Earth daudzās vietās ( Arktika, Antarktika ) arī ir vietas, kurām ir uzlikts balts vai melns pleķis...
3 0 atbildēt

Neskatoties uz to, ka šobrīd nav oficiālu pierādījumu, zinātniskās teorijās vairāk sliecas uz to, ka uz Marsa stipri tālā pagātnē bijuši apstākļi, ka pirmatnējas dzīvības formas varējušas mierīgi pastāvēt. Līdz ar to - nekāds brīnums.

2 0 atbildēt
Dziļi....
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Neesat padomājuši pa to,ka tas robots Curiosity atrodas nevis uz Marsa,bet ir tepat uz zemes un tas vis ir apmāns vienkārši.

0 0 atbildēt
Novāks pirms varēs kaut ko publicēt…
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Interesanti emotion 

0 2 atbildēt