local-stats-pixel fb-conv-api

Miniferma dzīvoklī6

20 0

Jau labu laiku kā speciālisti strādā pie mini fermas izstrādes, kuru varētu kultivēt mājas apstakļos. Projekts ir guvis atsaucību daudzās valstīs un īpašu popularitāti guvis skolēnu vidū. Idejas pamatā ir pārstrādāt neapēsto pārtiku izmantojamā mēslojumā. Tomēr minifermas izstrādātāji nav apstajušies vien pie organisko atkritumu pārvēršanas augsnes mēslojumā. Projekta turpinājumā ir iekļautas arī iespējas ēdienu pārpaliekas izmantot pētīšanā vai eksperimentēšanā, kur mini fermas turētājs var veikt jaunu sugu selekcionēšanu vai pat izmantot sevis kultivētās kultūras partikai.

Minifermas izmantošanas iespējas:
+ augsnes mēslojumam
+ petniecībai un selekcionēšanas prasmju apgūšanai
+ pārtikas ieguvei

Lai kā arī nebūtu, jādomā ka indivīdam ir jābūt visai drosmīgam un apņēmīgam, lai sāktu pārtikā izmantot dzīvokļa minifermā izaudzētās kultūras. Tomēr projektā esot iekļauti daudz dažādi materiāli, kuri ļauj iegūt un attīstīt selekcionēšanas spējas, tā apgūstot prasmes sekot sevis uzturētajām kultūrām un izstrādāt savas metodes, lai uzlabotu savā īpašumā iegādātos paraugus. Bet neviens neliedz minifermu turēt mājās kā akvāriju, kas papildus ir labs veids kā atbrīvoties no neizlietotā ēdiena pārpaliekām.

lasi, vērtē, komente emotion

20 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Manu visu neizlietoto paartiku apeed dziivnieki aiz loga emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Apskatijos viņu mājas lapā ... Cenas tur  pilnīgi absurdas , pilnīgs kosmos  par kaut kādām plastmasas kastītēm ar dažiem navarotiem . Pats audzēju vienkāršās plasmasas vannītēs .

https://spoki.tvnet.lv/video/Miltu-tarpi-un-vaboles-tenebrio/847856

0 0 atbildēt
Tu iedod kukaiņiem garšīgu pārtiku, bet pretī saņem kukaiņus.:lohs:
0 1 atbildēt