local-stats-pixel fb-conv-api

Lumosity – vai tas darbojas?7

100 1

Daudzi no jums droši vien ir dzirdējuši par Lumosity. Šis raksts galvenokārt apskatīs jautājumu – vai šī vietne tiešām sniedz solītos rezultātus.

Tiem, kas nezin, kas tas par zvēru, īsumā varu pastāstīt, ka tā ir speciāla online prāta trenēšanas un neirozinātnes pētniecības kompānija. Lumosity darbojas ar domu, ka, lai cilvēka prāts spētu efektīvi darboties, tam ir visu laiku jāsaskaras ar dažādiem izaicinājumiem. Šos izaicinājumus kompānija nodrošina ar dažādu online spēļu palīdzību, kas ir speciāli pelāgotas tam, lai prāts tiktu trenēts jeb attīstīts dažādās sarežģītības pakāpēs un kategorijās. Vairāk ar Lumosity var iepazīties mājaslapā

100 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://lumosity.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kaut kāda jēga ir gandrīz jekbādai prāta nodarbināšanai, bet lumosity bik pārspīlēja ar saviem apgalvojumiem. Nācās vēl maksāt pāris miljonus sodos par nepatiesu mārketingu.

5 0 atbildēt

Parādi man lūdzu pretrunīgumu? Nospiedošai daudzums pētījumu parāda, ka nav jēga no šīm spēlēm. Šāda tipa spēlītes neuzlabo tavu mentālo stāvokli un iemaņas ko iegūsti spēlējot spēlītes nepārnesas uz citām dzīves jomām.

4 0 atbildēt
Tapēc portal 2 rulē!!
2 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Nē, nē un nē.

0 0 atbildēt
Kā var ticēt avotam ja atsauce ir uz mājaslapas? Kā tās reklāmas bliež...
0 0 atbildēt