local-stats-pixel fb-conv-api

Lidplatforma6

37 0

Jau kādu laiciņu 'Zapata' izstrādā aparātu, ar kuru varētu pietiekami dinamiski pārvietoties virs zemes. Drīzumā šis produkts varētu tikt izstrādāts līdz stadijai, kad to varētu iegādāties patērētājs. Izstrādātājs apgalvo, ka tehnoloģija ir izstrādāta tā, ka to būtu pietiekami vienkārši apgūstama un droši izmantojama, pat ja kāda no iekārtas trubīnām atsaka.

Patreiz sasniegtais:
+ pārvietošanās ātrums līdz 140 kilometriem stundā
+ pārvietošanās ilgums līdz sašām minūtēm
+ izmantojamais augstums līdz 150 metriem
+ celstpēja līdz simts kilogramiem

Sasniedzamie rādītāji:
+ pārvietošanās ātrums līdz 200 kilometriem stundā
+ pārvietošanās ilgums līdz pusstundai
+ izmantojamais aukstums līdz trīs kilometriem
+ celtspēja līdz divsimt kilogramiem

Tiek lēsts, ka šī ierīce varētu tikt izmantota dažādiem mērķiem, ja tā tiktu aprīkota ar automātisko vai bezpilota vadīšanas iespējām, sākot ar glābšanas pasākumiem un beidzot ar operatīvu sūtījumu piegādi. Tomēr pagaidām šī tehnoloģija galvenokārt tiek saistīta ar izklaides industriju, lai gūtu asas izjūtas vai nodrošinātu kāda pasakuma pietiekami plašu video reģistrēšanu. Šīs tehnoloģijas iztektākā nepilnība ir tā, ka zem ierīces veidojas spēcīga gaisa plūsma, kas var zināmā mērā apgrūtināt ikdienišķas norises zem izmantotās ierīces, kā arī ierīces pacelšānai gaisā un nolaišanai zemē ir nepieciešams pietiekami liels, līdzens laukums.

lasi, vērtē, komentē emotion

37 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

* ne turbīnas, bet reaktīvie dzinēji

0 0 atbildēt

Šim nav nākotnes. Cik var ņemties ar šo arhaisko eksplozijas paņēmienu. Implozija, magnētisms - tikai tur ir reāls lauks attīstībai un progresam. Paši jau te pieminēja "mazo mīnusiņu", ka zem aparāta neko reāli darīt nevar (atrasties nav ieteicams)! Tāds sīkums! Ar to arī viss šis ir nolemts neveiksmei - neder tāds risinājums.

0 0 atbildēt

Nu tak... Grebeņņikovs jau bija uztaisījis reāli strādājošu prototipu, tikai... Pasaules valdnieku žīdmasonu garā roka to aizliedza un iznīcināja, tāpat, kā vēsturiskās zināšanas par ēteru, atmosfēras elektrību, un daudz ko citu.

0 0 atbildēt