local-stats-pixel fb-conv-api

Ledusgriezējs5

28 1

Šķiet, ka mūsdienu steiga ne viens vien ir sevi uzgājis situacijā, kad velētos ko pagatavot, bet visi produkti ir kā pienākas sasaldēti, tāpēc labajām iecerēm ir jāatmet ar roku un jaizlīdzas ar roltoniem vai ātro estuvju pakalpojumiem. Tomēr tehnologi un inženieri ir spēruši soli, lai atvieglotu pārlieku aizņemto steiguļu iespējas tikt pie kvalitatīvi sagatavotas pārtikas. Inženieri ir izstrādājuši karsējamu nazi, kurš atkarīgi no iestatījumiem spēj uzkarst līdz simts vai divsimt grādiem pēc celsija. Nazis esot īpaši pielāgots dazādai saldētas pārtikas sagriešanai, lai gan saldētas gaļas griešana esot nedaudz lēnāka kā svaigas gaļas griešana ar asu nazi, tomēr sasaldētas gaļas, sviesta vai ledus sadalīšana vairāk nesagādāšot daudz raižu, ja tiks izmantots jaunizstrādātais produkts.

Šī ierīce esot īpaši parocīga saldētu augļu griešanai, kura pat noteiktos gadījumos parspēs svaigu augļu sadalīšanu, jo mīksti sasaldēti augļi vai ogas, tos sagriežot sasaldētus, nezaudēs savu formu vai struktūru, tāpēc šis produkts varētu arī būt iekarojams ne tikai aizmāršīgiem steiguļiem, kuri nespēj saplānot savu diētu, laikus atkausējot vienu vai otru ēdiena komponenti, bet arī profesionāliem ēdiena gatavotājiem.

Ierīces plusi:
+ strauji uzkarst
+ spalā ierīkoti indikatori
+ egonomisks, rokai pielāgots naža spals

Ierīces mīnusi:
+ ieīce tiek darbināta no kontakligzdas
+ asmeņa temperatūra ir pietiekami augsta, lai applaucētos

Jācer, ka tehnologi nebeigs darbu pie produkta uzlabošanas un spēs integrēt naža spalā kompaktus akumulatorus, kas ierīci padarīs neatkarīgu no lietojamā vada garuma, lai nazi varētu izmanot sasaluša sviesta izklāšanai uz maizes un izmantot arī industriālam vajadzībām, kas ļautu sadalīt lielākas masas produktus tieši saldētavās.

lasi, vērtē, komentē :contnt:

28 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Lai tiktu pie ''kvalitatīvi sagatavotas pārtikas'' sasaldēti produkti ir pareizi jāatlaidina, to jums pateiks jebkurš pavārs. Tāpēc šāds izstrādājums tiešām noder saldētu ogu vai ledus griešanai. Gaļai tik un tā jātkūst lēnām to nevar sasaldētu mest uz pannas.

6 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt