local-stats-pixel fb-conv-api

Kas tie tādi? Motorola vecie un savādie telefoni8

311 0

Varbūt tas ir mazāk zināms, bet Motorolla bija pirmā kompānija pasaulē, kas veica mobīlā telefona zvanu un tāpat tai pieder paši vecākie mobīlo telefonu modeļi jau no 1983. gada. Tos ir grūti nosaukt par patiesi mobīliem telefoniem to svara, sarunas ilguma un uzlādēšanas ilguma dēļ. Tā drīzāk bija ierīce ārkārtas saziņai, jo Motorola DynaTAC 8000X darbojās 30 min sarunu režīmā un 6 stundas gaidīšanas režīmā, tāpat to vajadzēja uzlādēt vairākas stundas. Vēsture...

Tas, kas ir mūsdienās, jau tiek pieņemts par pašsaprotamu standartu, taču tas ir arī atspoguļojums tam, cik ļoti pa šiem gadiem ir mainījusies attieksme pret dažādām ierīcēm. Viss ir savākts vienuviet vienā mobīlā ierīcē, vairs nevajag fotoaparātu vai piezīmju grāmatiņu. Tas ir telefons.

Taču pat vēl ne tik sen tas nebija iekļauts telefonā, kuram galvenā funkcija bija tomēr zvanīšana. Vai tas būtu labi vai slikti, nav jautājums, drīzāk cits priekšstats. Šeit būs daži jocīgi piemēri no Motorolas, iespējams, vecākās mobīlo telefonu kompānijas.

311 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Pēdējais man patīk emotion
5 0 atbildēt

Parak glauni prieks manis.

3 0 atbildēt

Kruti.

2 0 atbildēt

A kur tad leģendārais Razr ???

1 0 atbildēt

jancīgi

0 0 atbildēt

Kad man bija Motorola -Biju klases krutākais skuķis 

2 2 atbildēt

Jauki

0 0 atbildēt