local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc datorus izslēdzot un ieslēdzot tie sāk strādāt labāk?57

293 0

Ir radusies kāda problēma, dators sāk uzvesties dīvaini. Taču pirms skriet meklēt risinājumu, universālais līdzeklis būt torestartēt. Nav galvots, ka tas palīdzēs, problēma var būt kaut kur citur, bet daudzos gadījumos tas tiešām var palīdzēt, it īpaši, ja dators nav bijis izslēgts dažas dienas vai nedēļas. Tomēr šis paņēmiens var arī palīdzēt ar citu elektroniku. Kāpēc gan tā notiek?

293 0 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Mans ābols nekad nav uzvedies "dīvaini." Kā viņu pirms 6 gadiem nopirku un ieslēdzu, tā viņš arī šobrīd perfekti strādā bez nekādiem restartiem. Vienīgais, bateriju jāmaina. Tā ir savu nokalpojusi.

0 1 atbildēt

Tīri teorētiski EZ, Ja runājam par parastiem PC, sākumā kā jau Tadeušs Zvēriņš  minēja, pārbaudi kas noslogo Kompõteru iekš task managera, Ja tas fokuss neiet cauri jāsāk meklēt Hārdawēra problēmas, tīri no pieredzes, pc bremzē ja netiek regulāri tīrīts, un mainītas pastas. Ieteicams tīrīt reizi pa 2 mēnešiem un regulāri pastas mainīt. +/- neložņāt par šaubīgiem saitiem tbh.

0 1 atbildēt

Datora restartēšana ir jau tikai cīņa ar sekām, vispirms jālūko, kādas ir komponenšu temperatūras, vai nav putekļi sakrājušies pārlieku, tad jāskatās operatīvās atmiņas apjoms, galda datora standarts ir 16 Gb atmiņas. Ja  8 Gb, tad  arī OK, bet nevar vērt vienā čupā visu uzreiz vaļā. Otrs darbības virziens - Task Manager, vai nav datorā zvērudārzs sakrājies, bez optimāli konfigurētas aizsardzības ātri vien sakrājas visādi kaitnieki un puskaitnieki, kas rij resursus bezjēgā. Ne tikai vīrusi, bet dažādas reklāmas, darbības „uzlabotāji" un citi zvēri. Trešais virziens - draiveru atjaunošana un konfigurēšana. 

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »