local-stats-pixel fb-conv-api

Kā turpmāk pieņems dzemdības?!97

1265 7

Iespējams, revolucionārs izgudrojums ar kura palīdzību turpmāk tiks pieņemtas dzemdības... vai šī ierīce izglābs vairāku mazuļu dzīvību, kā līdz šim? to rādīs laiks!

1265 7 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Tagad bērnus vilks ārā gluži kā aizsērējumus podāemotion

169 3 atbildēt

Tas bērns nenosmaks kad viņam ap galvu celofāns (skat. 7, 8)  ? jeb vis tas notiek tik ātri ka nepaspēj nosmakt ?  ://

84 8 atbildēt

Interesanti, ja bērnu taisās vilkt ārā aiz galvas,un viņš ir iestrēdzis, vai nevar gadīties tā ka viņam salauž kaklu velkot aiz galvas?? emotion

42 2 atbildēt

''Tas bērns nenosmaks''

Nu vipār bērns vēdērā uzņem skābekli caur nabas saiti un neelpu vispār šā vārda klasiskajā izpausmē.

35 1 atbildēt

Es labāk bērniņu piedzemdēju dabīgi, vai arī ar ķeizargrieziena palīdzību. Manuprāt pārāk vulgāra ierīce.

20 3 atbildēt

Man jau liekas, ka zinātne pēdējā laikā tā attīstās, ka drīz sievietēm vispār vairs nebūs jādzemdē, bērni tiks burkās audzēti. 

19 3 atbildēt

tik un tā jau tagad izmanto visādus vakumpumpjus, lai bērnus dabūtu arā dēļ sarežģitām dzemdībām un ko tikai nedara,nedomāju ka šis veidus būtu kaut kā bīstamāks, bet nu protams, ārstiem tas viss ir jāpārbauda

10 0 atbildēt

bet viņš tiek vilkts aiz galvas... tas neapdraud bērna veselibu? kaklu ? vnk manuprāt vilkšana aiz galvas nav labs veids

9 0 atbildēt
Diezgan tumsoniigi komentari! Man gan skiet,ka sis ir tiiri labs izgudrojums,ja salidzina ar tam knaiblem,no kuram loti daudzi bernini dzemdibas ir sakroploti un gust traumas! Iespejams sis izgudrojums ir jāpilnveido, un arsi vel neko nav atzinusi, bet iespejams, tas var loti palidzet nakotne. Uzskatu,ka cepums nost virietim, kurs vismaz censas piedavat risinajumu,kas varetu palidzet vai atvieglot sarezgitas dzemdiibas!
9 0 atbildēt

Es atvainojos, bet man vismaz ar psihi viss kārtībā, calm your tits sieviete.

Es neko nebiju teikusi par normālām dzemdībām, bet ne visos gadījumos bērns nāk ārā ar galvu pa priekšu..

 

Tā skatos, Tu sevi uzskati par baigo zinātņu profesoru...Tev nav neviena, NORMĀLA, pamatota argumenta par šo tēmu. Viss uz ko Tu esi spējīga ir ārdīties un aizrādīt citiem par vecumu, netikai šajā rakstā, bet vispār kopumā..

Ceru, ka bērnu Tev nav, godīgi sakot tā arī izskatās.. ; ) 

Mācies turēt sevi rokās, iedzer kādu balderjāņu tējiņu varbūt, tas tā, labvēlīgs ieteikums.. Jeb arī vienkārši iegādājies dzīvi, nevis sēdi pie datora un ārdies..

7 0 atbildēt

maisiņš vajag ?

6 0 atbildēt

netraumējat jaunas meitenes lūdzu

7 1 atbildēt
Te daži komentētāji laikam pat grūtnieci vai jaundzimušo tik bildēs ir redzējuši. Tad nu apgaismošu jūs - man pašlaik viens tāds maziņš vēderā ir un pēc ntajām sarunām ar vecmāti, dūlu un ginekoloģi es zinu, ko runāju. Bērniņa plaušas nefunkcionē līdz brīdim, kad viņš saskaras ar gaisu un ievelk savu pirmo elpu - iekliedzas. Līdz tam viņam skābekli smadzenēm piegādā nabassaite, kas ir savienota ar placentu, kura savukārt ir savienota ar mammas asinsriti. Kad placenta atslāņojas, tā vairs neko nepiegādā. Nabas saite ar asinīm piegādā barības vielas un skābekli. Ja nabas saite mazajam aptinas ap kaklu, viņš var nosmakt, jo nevar ievilt savu pirmo elpu un ,nabas saites nospiešanās rezultātā, tā vairs neko nepiegādā mazulim. Bērniņš mammas vēderā trenējas elpot tīri teorētiski, bet skābeklis viņa plaušas neskar līdz pat piedzimšanai. Mazais trenējas arī norīt augļūdeni, viņam strādā nieres un viņš šo ūdeni čurā (bet viss ir sterils). Tātad. Mazuļi neelpo caur ādu, ar žaunām vai vēl sazin kā. Dažiem gudrajiem te der atgriezties 9.klasē anatomijas stundā. Vai pakonsultēties ar dzemdību speciālistu.
5 0 atbildēt

Pirmās pārbaudes trešās pasaules valstīs un čuhņā vairāk liek domāt, ka sākumā pārbaudīs uz tiem, kuri ātri vairojas un nesūdzas. Neveiksmīgos (fatālos) mēģinājumus varēs vienkārši norakstīt skurstenī. Tikai tad, kad būs apguvuši to maisu pareizi izmantot, dosies pie baltajiem cilvēkiem.

5 0 atbildēt

a tas, ka bērns var nosmakt, jeb arī vienkārši kļūt par kropli, viņu nesatrauc?

Bija viens paziņa, viņš nomira 12 gadu vecumā, jo ārsti ar pinceti viņu bija vilkuši ārā un pārāk stipri saspieda galviņu, viņš bija garīgi atpalicis, ar līku mugurkaulu un kaklu, kā arī nevarēja pastaigāt....bērna kauli ir pārāk trausli lai viņus vēl vilktu ārā šitādā veidā.. 

Es noteikti esmu pret šo..

6 2 atbildēt
Man draudzenei dēliņš tika vilkts laukā, rezultātā galvas forma bija..garena, bet ar laiku tā ieņēma pareizo formu. Puisītis vesels un gudrs. Labāk vilkt ārā...kaut vai šādā,veidā...nekā pieļaut mazuļa vai mātes nāvi. Jau sen uz jauniem izgudrojumiem skatās neticīgi, bet ar laiku nespējam iedomāties savu dzīvi bez tā. Ja šis maisiņš var glābt dzīvību, kāpēc ne...
4 0 atbildēt

huli bla javelk aiz galvas ?

4 1 atbildēt

Viss jau būtu labi... bet aparāts darbosies tikai, tad ja mazais būs pareizā pozā savādāk nesanāks...

3 0 atbildēt

Iskataas....nu kā saka... Nepareizi.

2 0 atbildēt

Tagad es saprotu ar ko bija domāts pareģojums ka bērni dzims miruši, bērnu jau izvilkt izvilks, bet vai viņš būs dzīvs?emotion

4 2 atbildēt
« 1  2  3 »