local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es realizēju interneta taupīšanu savā Androidā3

40 1

Lai arī pašlaik mobilais internets ir samērā lēts (apmēram 0.6-2 sant./MB), tomēr aktīvākajiem lietotājiem mēneša beigās nākas maksāt dziegan lielas naudas summas par iztērēto datu apjomu. Šeit ar vārdiem mobilais internets es domāju internetu telefonā nevis to, kuru izmanto ar USB modemiem datoros. Vispār nesaprotu, kāpēc gandrīz visos rakstos par mobilo internetu uzskata bezvadu internetu datorā (arī wi-fi)? Kā tad pareizi saukt telefona internetu? Nav tie laiki, kad telefona internetu varēja saukt par GPRS, jo tagad klāt nāk arī EDGE un 3G, kas automātiski pārslēdzas atkarībā no tā kur tu atrodies. Tātad, turpinot par tēmu, kur tiek iztērēti vērtīgie megabaiti?
- WAP/WEB lapu aplūkošanai
- e-pasta aplūkošanai
- failu lejupielādei
- video straumēšanai
- aplikāciju, kas izmanto internetu, lietošanai
- aplikāciju atjaunošanai (update)

40 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

nez, es pirms ~pusgada paņēmu neierobežotu internetu, ko tai laikā arī piedāvāja Bite, tagad cik zinu, tādas iespējas vairs nav... maksāju 5Ls mēnesī un tērēju cik gribu :)

6 0 atbildēt

Tomēr labāk ir aiziet un pieslēgties pie kāda kaimiņu vai netālu esoša WiFi, par kuru nav jāmaksā. Vai arī izmantot Lattelecom_Free, kas ir ieviests diezgan daudzās vietās. Un vari 30 min sērfot tikai noskatoties 15 sekunžu reklāmu.

6 0 atbildēt

es vienkārši ņemu tarifa plānu, kam ir fiksēta cena neatkarīgi no gigabaitiem.

0 0 atbildēt