local-stats-pixel fb-conv-api

F-35 vietā Izraēla izvēlas F-15S6

120 1

Šoreiz raksts par to kapēc Izraēla izvēlas jauno F-35 vietā iepirkt F-15S. Bet vispirms jauzzin ar ko īpašs ir F-15S modelis un ar ko tas atšķiras no parasta F-15.

120 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kādi ir bijuši militāri starp Irānu un Izraēlu?? emotion Paskaties kur kuš atrodas emotion

Tālāk kas attiecas uz MIG 25 Nebija nekādu dzinēja eksploziju. Galvenā problēma bija korpusa pārkarsšana... Plus lidmašīnas galvenie avŗiju iemesli ir  tas ka šī lidmašīna sēžas ar lielu ātrumu.  Izraēlas galvenās galvas sāpes vienmēr ir bijusi Ēģipte un Sīrja. Ar Irānu viņi pa lielam ik pa laikam apmainās ar nelielām riebeklībām ,tādām kā slepkavības, un negaidīti sprādzieni publiskās vietās kur aiziet bojā pa kādam zinātniekam vai specdienesta darbiniekam... F35 viņiem kā reiz ir vajadzīgs lai iedotu kaimiņiem pa rīkli... Kas attiecas uz F 15 tad Irānai ir ļoti daudz šo lidaparātu tapēc arī ir dilemma vai tos utilizēt vai modernizēt. Ja tu papētītu tad piemēram F 16 ar viņi ir ļoti pārveidojuši tagad tas saucas par KFIR.. Uz doto brīdi galvenais Izraēlai nav pa prātam ka Sīrjā Asads pagaidām izskatās ka tiks krastā ar to pilsoņkaru, kas nozīmē ka kaimiņos  perspektīvā būs spēcīga armija, kas var apdrudēt IZraēlas dominējošo statusu šinī reģionā.. līdz ar to Es domāju mēs drīzumā redzēsim daudz jaunumu militārās tehnikas jomā no Izraēlas puses..

4 0 atbildēt

Labs raksts .Lasiju ar interesi ,seviski par MIG-25.Foksbat tulkojams - lidojosa lapsa pec NATO kodifikac.Dienesta laika ,Maskavas aviomehaniku skola, tadu dabuju apcamdit,macibu aerodroma viens tads bija ,starp citam ,,sugam ,, emotion Tikai krasa bija tada drusku tumsnejaka,jo korpuss no kaut kada titana sakausejuma,ne vairs duraluminija.Vispar jau musu vads tika gatavots SY-15 apkalposanai,bet dazi tika nosutiti uz Marshansku ,kur staveja Mig-25tie(it ka).Tepat vikipedijaa ir izsmeljoshs raksts par 25- to,krieviski.

2 0 atbildēt

baro amīšus

1 0 atbildēt
Man patika 👌
2 2 atbildēt
Nekas ātrāks par SR-71 blackbird nekad nav ticis uzbūvēts. emotion paldies par rakstu emotion
0 0 atbildēt