local-stats-pixel fb-conv-api

Esi «iPhone» lietotājs? Tad uzmanies no šīs ziņas #chaiOS12

145 0

Vai atceries, kad 2015. gadā ar vienas īsziņas palīdzību Tu varēji sačakarēt draugam garastāvokli, un nokārt viņa spožo «Apple» tālruni? Tas ir noticis atkal!

Links uz «GitHub» lapu, pat tad, ja to neatvērsi, liks Tavam telefonam uzkārties un pēc tam, iespējams, restartēties. 

Es jau zinu, par ko Tu domā - Tu centies saprast, kuriem draugiem ir «iPhone», jo niez pirksti izmēģināt šo linku, bet pats Ābrahams mudina to NEDARĪT. Tas nebūt nav lētākais telefons, kuru Tu vēlētos salauzt kādam citam. 

Kad ir saņemta ziņa ar konkrēto linku, telefons uzkārsies uz pāris minūtēm, bet pēc tam ziņu aplikācija nerādīs ziņas un visu laiku slēgsies ārā.

«chaiOS» ir pārbaudīts uz iPhone X un iPhone 5S, kas nozīmē to, ka šis bags skar iOS 10.0 līdz pat 11.2.2 versijai!

Kā sevi pasargāt no nevēlama draugu izspēlēta jociņa?

SETTINGS > RESTRICTIONS > LIMIT ADULT CONTENT > NEVER ALLOW ieraksti github.io, kas neļaus iMessages automātiski ielādēt atsūtīto linku.

«Apple» kantoris jau ir zinošs par šo bagu, tāpēc, draugi, tuvākajā laikā gaidiet jaunu drošības atjauninājumu! 

145 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Meanwhile Android users -  emotion 

24 1 atbildēt

Vislabākais ir viņu ielikt mikroviļņu krāsnī paliks jaudīgāks uzreiz.

3 0 atbildēt

Ābols jau skaitās nesalaužams emotion Vismaz par Mac man 10 gadu laikā probzu nav bijis...

1 0 atbildēt

kam vispār tas aplesūds ir vajadzīgs? viens vienīgs čakrs... atmeta te man vienu vecu iPhone 4s, lai varētu lietot kā mp3 pleijeri, domāju - restartēšu uz rūpnīcas iestatījumiem + update uz 9.3.5, priekšā pisiens ar to, ka tas vecais riekstu skaldāmais lūk kādam pieder un tādēļ es nevaru klausīties mp3.... lieki teikt, ka tas i-põns nebija vairākus gadus izmantots kā telefons, tas pofig... tad nu jādzen rokā no kura rokām uz kurām kas ir gājis, lai dabūtu pieeju pie tās vecās caurules... es skaidri zinu, ka man nebūs jauns Apple telefons - NEKAD, pirmkārt, dēļ nemitīgās piepišanās - te parole pa īsu, te pa garu, te pārāk līdzīga cita - nezināma cilvēka parolei, te saistīta ar vietvārdu vai vārdnīcu - tak ibio rio... kādu paroli gribu, tādu lieku, mans risks, mana darīšana.... Nezinu, ar android tādas probas nav, pietam visu var nomainīt, ieskaitot OS, man pašlaik ir Samsung Galaxy SIII, kuram virsū stāv Android 7.0.4 un strādā rūkdams, daudz, daudz labāk nekā oriģinālā sistēma, baterijas laiks ir vismaz x2 nekā bija... un oriģinālā sistēma tur nav vairākus gadus virsū stāvējusi.... LineageOS (ex Cyanogenmod) rulezzzz

1 0 atbildēt
Man un citiem apple useriem problēmu nav bijis iet ilgus gadus bez problēmām.
0 0 atbildēt

nabagiem skauzh, un censhas ieriebt. Varbut labak centies naudu nopelnit?

0 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds!!!!!!
0 0 atbildēt
Man ir iPhone 5s!!!
0 0 atbildēt
Gudrīši. Taisa rakstu, kas jau sen viss ir nopatchots.
0 1 atbildēt