local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākās dabīgās pārtikas sastāvdaļas8

Mūsdienās, šķiet, ikviens tiecas ēst pēc iespējas dabīgākus produktus. Mēs drūzmējamies smalkos veikalos un meklējam norādi- „organisks”, uz visiem produktiem, ko izvēlamies. Daļai cilvēku, šī nodarbe kļuvusi par sava veida sacensību. Mums patīk teikt citiem, ka pārtiekam vien no dabīgiem produktiem, taču, ko gan patiesībā ietver apzīmējums „dabīgs”? Lai atbildētu uz šo jautājumu, piedāvājam iepazīties ar 12 dīvainākajām pārtikas rūpniecībā atļautajām dabīgajām pārtikas produktu sastāvdaļām.

300 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pratadarbnica.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kas gan var būt labāks bar kartupeļiem ar bebru anālo dziedzeru sekrētu mērci

18 0 atbildēt

 emotion Uzzināju ko jaunu.

17 0 atbildēt

Sanāk, ka man pagalmā aug krūms ar bebru anālo dziedzeru ogām?

3 0 atbildēt

Kaut kas jau bija zināms, bet guvu arī svaigākas atziņas.

0 0 atbildēt

Viss sastāv no ķīmijas, mēs paši esam ķīmisku vielu maisijums. Itkā kāda atšķirība no kurienes tā ķimiskā viela nāk, jo viņa taču dēļ tā nemaina savas ķimiskās īpašības. Protams ja tai vielai nav bioloģisku piemaisijumu emotion 

0 0 atbildēt

Un es tieši ēdu aveņu saldējumu... emotion 

0 0 atbildēt

Izlasot šo rakstiņu, konstatēju, ka tādu veģetāriešu mūsu laikos nemaz nav, nu izņemot tos, kas ēd tikai svaigi noplūktu salātu, tāpat svaigā veidā bez piedevām. 

0 0 atbildēt
Nu ko lieliski. Man obligāti vajadzēja to visu lasīt. It kā nepietiek, ka visur ir ķīmija, tad tagad es uzzinu, ka aveņu produktos ir bebru dibenu izdalījumi, košļenēs aitu vilnas eļļas un konfektēs samaltas vaboles. emotion Fantastiski, tagad kad es ēdīšu sieru, atcerēšos, ka tur ir teļa kuņģi.
0 0 atbildēt