local-stats-pixel fb-conv-api

5 mīti par tehnoloģijām.66

1483 13

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 nepatiesos mītos, ko citi varbūt uzskatīja par patiesiem. emotion

Neaizmirsti arī izlasīt citus manus rakstus, par šādu vai līdzīgu tēmu :

Lietas, kuras Tev nebūtu jāzin!

Lietas, kuras Tev nebūtu jāzin! [2.]

1483 13 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Yea.. un vajadzēja pierakstīt, ka telefona procesori nav vienā līmenī ar pc, tas tā par tiem idiotiem vienā citā tavā rakstā...

68 0 atbildēt

Izdzēsti faili nekur netiek pārvietoti, tie paliek tieši turpat, kur bijuši. Vienkārši tā vieta tiek apzīmēta kā "tukša" un jauni faili tiek saglabāti uz vecajiem. Tāpēc arī datoriem šad tad gadās grūtības ar failu nolasīšanu.

30 0 atbildēt

Ar telefona uzlādi ir kā ir. Vienmēr uz nakti uzlieku, jo zinu, ka līdz nākamās dienas beigām neizvilks. Līdz ar to baterija ar laiku saiet baigākajā čupā.

16 0 atbildēt

Pēc kāda algoritma notiek tā failu saspiesšana līdz pāris baitiem? Patentē, būsi miljonārs...

9 0 atbildēt

Nu par to bateriju lādēšanu nezinu gan kur ko tādu izraki, jo kamēr uzlādē un izlādē (kā biju dzirdējis esot labāk, ķipa) datoru baterija nolietojas, jo tiek aktīvi lietota un pašam pāris gados aķņirdzās, bet draugam, kas no elektronikas virāk saprot tur savu visu laiku pie lādētāja, tādejādi ''nelietojot'' un jau 5 gadus iet un baterija turēja ciešami, kamēr kompis nobira!

7 2 atbildēt

7. - visus izdzēstos datus (tos, kas ir izdzēsti no misenes) var elemetāri dabūt atpakaļ ja uz diska sektora, kurā bija uzrakstīts fails, netiek uzrakstīts cits fails, tos datus var dabūt atpakaļ ar vienu vienīgu programmiņu un nav jābūt nekādam hakerim.

5 0 atbildēt

Dzēstie faili nav dzēsti, bet vienkārši šie faili netiek vairs indeksēti, bet ko tādu te jau teica. Lai nu kā, šos failus var pat atjaunot, ja tiem ir nedaudz pārrakstījies kas pa virsu. Ir viens fotogrāfs, nenosaukšu vārdu, kurš savus foto pakāsa kopā ar nozagto portatīvo. Zaglis izdzēsa fotogrāfa foto un pa virsu pārrakstīja visādus štruntus un failus. Kad fotogrāfs atguva savu datoru, visas bildes bija zudušas, viņš centās atgūt bildes, taču tās bija kropļotas. Tā nu šamais atrada visā gaišo pusi un izveidoja no kropļotajām bildēm izstādi, kas kļuva populāra.

3 0 atbildēt

3. nezinu kur tu šādas lietas rāvi kaut gan daļēji tev ir taisnība par karstumu, batarejas nolietošanās, kad ierīce visu laiku ir iesprausta pie lādētāja, vienkāršākais iemesls ir tāds - kad batareja uzlādējas līdz 100% lādēšana automātiski atslēdzas (feilseifs, lai batareja uzkastot neuzsprāgtu) un nelādējas līdz batareja nav nokritusies līdz 98-97%, tad lādētājs atkal pieslēdzas. Citiem vārdiem sakot nolietojas batarejas šūnās patstāvīgi lādējoties un izlādējoties.... tā kā batareju var droši lādēt pilnu, ar noteikumu, ka Llitija batarejai nedrīkst ļaut pār-izlādēties, jo tad tā ir nelietojama un metama mistkastē

3 0 atbildēt

Cik nu esmu šajā portālā, Senču Lāča raksti ir visinteresantākie. emotion

1 0 atbildēt

Pirmkārt esmu redzējis vismaz 15 cilvēkus kas lai "ietaupītu" bateriju ņem to nost tikko aiziet mājā. It īpaši studentiņi tādu muļķību dara.

Otrkārt esmu redzējis (vairāk uz laukiem tas atiecas) ka līnijas galā 186 volti tik nāk ārā un lēkā visu laiku. Līdz ar to tur bez UPS stacionārie mira kā mušas. Portatīvos biku glāb adapteris, bet tie ar kā kurai firmai. Mūsu vecie elektrotīkli kur no alumīnija vietām tikai pulveris ir palicis pāri nav paredzēti tādām slodzēm. Ir daudzstāvenes kur ieslēdzot cepešplīti un 2 veļasmašīnas kopā izsit korķus visam podiņam. Tā ka pa strāvas stabilitāti ir muļķīgi strīdēties.

Treškārt lielākā daļa akumulatoru nomirst dabīgā ceļā 2-3 gadu laikā.  Reti kuram portatīvajam viņa pēc 3 gadiem vēl tur ilgāk pa stundu. Labāk un ērtāk ir paņemt ķīnīzeru brīnumus pa lēto un mainīt katru gadu

1 0 atbildēt

++++++++++++++++++++  Par rakstu, šis ir jēdzīgakais raksts, kuru esmu izlasijis, un pēc kura man kaut kas paliks galvā, pēdēja vai pat pāris mēnešu laika!  emotion  

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Labs raksts.
0 0 atbildēt

Varēji vēl piebilst, ka antivīrus ir fufelis. Ir tāda lieta, kā kriptošana.

0 0 atbildēt

Patīk man tehnoloģijas interesanti emotion Pozitīvi

0 0 atbildēt

Bl*, Un es Rootoju pec instrukcijaam Ražotāja majaslapas forumā xD Un bootloader kodu arī uz epastu atsūta xD

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
Nice
0 0 atbildēt

muljkjiibas par baterijaam. Kad ir 100%, tad uzlaade tiek paartraukta un baterija netiek lietota, ari laadeesanas laikaa, kompis lieto tiikla energjiju, nevis baterijas, ja ir taada iespeeja (to var baigi viegli paarbaudiit, iznjem kompim bateriju, kad vinjs ir 100% un pie vada, pilniigi nekas nenotiks) Tapeec tiesi turot pie laadeetaaja no vietas 5 gadus, peec tiem 5 gadiem baterija buus ka jauna, bet katru dienu uzlaade, izlaade, neizvilks vairaak par 3 gadiem.

p.s. paardodu savu 7gadiigo aceru. bacha mieriigi tur 4h ;) (jaunam gan bij 5h)

7 7 atbildēt

Paldies emotion

0 0 atbildēt