local-stats-pixel fb-conv-api

3d filmas un spēles uz jebkura monitora vai TV...6

Tātad, jebkuram ir iespēja skatīties 3d anaglyph video un spēlēt jebkuru spēli 3d anaglyph. Protams, kvalitāte varbūt nebūs tik graujoša kā jaunajām 3d ar shutter glasses, taču lielisks budžeta variants, ja nu gadījumā nav pa rokai dārgs monitors ar speciālu 3d iespēju.

1) Vienīgais, kas tev ir nepieciešams ir 3d brilles, kas ebayu nopērkamas par nieka 1 dolāru, jeb 50 santīmiem. http://www.ebay.com/itm/Red-Blue-Cyan-NVIDIA-3D-VISION-Myopia-General-Glasses-Anaglyph-3D-Movie-DVD-TV-/310656441328?pt=AU_3D_Glasses&hash=item4854911bf0

2) nokačā draiveri šeit http://www.iz3d.com/ (šis domāts spēlēm)

3) izlasi pamācību kā pareizi uzstādīt un rīkoties ar draiveri

4) ja vēlies skatīties filmas 3d formātām tad ir divi ceļi

- meklēt kādu, kurai jau ir 3d formāts vai arī,

- izmantot tādu programmiņu kā Xilisoft 3D Video Converter un nokačājam jebkuru filmu, un pārkonvertējam viņu no 2d uz 3d formātu.

Ar šo video konverteri arī jebkurus savus filmētos video vari pārkonvertēt uz 3d.

Pats šo esmu notestējis uz parastu LCD monitoru, kas ir vismaz savus 8 gadus vecs un viss strādā uz urrā. Ar spēlēm vienīgi ņemiet vērā to, ka kompis būs vēl mazliet resursu prasīgāks kā parasti, jo ierastā attēla ģenerēšanas vietā viņam jāģenerē divi, lai veidotos stereo attēls.

Arī 3d attēlus vari veidot pats ar parastu viena objektīva kameru vai pat ziepīti, vai telefona foto aci. Bet par to pamācīšu citā rakstā, ja būs interese.

42 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

JaukiemotionPizģ... visiem 3d Ražotājiememotion

1 0 atbildēt

Cool, vai draiveris: " 2) nokačā draiveri šeit http://www.iz3d.com/ (šis domāts spēlēm)" der arī filmu skatīšanai ?

0 0 atbildēt

Man uz tv nav šitik tizls 3D :D 

0 0 atbildēt
Jau sen tadas ir pirms gada polija tadas papira pabrivu dalija. Nav ko salidzinat man majas ur 3d tv. Bet sitas kkads suds
0 1 atbildēt