local-stats-pixel fb-conv-api

Zolmaņu līgas asorti0

191 38

Zolmaņu TOP joku/atziņu apskats. Katram sevi cienošam zoles spēlētājam atradīsies šeit kāds joks par ko pasmieties un kāda atziņa - par ko aizdomāties.

Četri puiši sēž un spēlē zoli uz augstām likmēm, kad pēkšņi Juris pēc zaudētas zoles bezstiķī saķer krūtis un nokrīt pie galda miris. Izrādot cieņu kritušajam biedram, pārējie trīs pabeidz izspēlēt norunāto partiju skaitu stāvot kājās.

Roberts palūkojas apkārt un jautā: "Un kurš tad no mums šo bēdīgo ziņu nodos sievai?" Viņi velk sērkociņus. Kārlis, kurš vienmēr ir zaudētājos, izvelk visīsāko sērkociņu. Biedri viņam saka: "Esi taktisks, jauks un nepadari šo nepatīkamo situāciju par vēl briesmīgāku."

"Kungi! Taktisks? Esmu vistaktiskākais cilvēks, kuru jūs jebkad esat satikuši. Taktiskums ir mans otrais vārds, atstājiet to manā ziņā." Kārlis dodas uz Jura māju, klauvē pie durvīm. Durvis atver Jura sieva un jautā Kārlim ko viņš vēlas.

Kārlis saka: "Jūsu vīrs, spēlējot zoli, nupat zaudēja daudz naudas." Viņa šausmās kliedz: "SAKIET VIŅAM, LAI VIŅŠ IET ELLĒ!" Kārlis atbild: "Labi, es viņam to nodošu."

JOKI:

191 38 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv