local-stats-pixel fb-conv-api

Trīs latviešu zemessargi filmējas reklāmas klipos: ziemā, lietū un miglā46

179 4

Tapusi jauna kampaņa, kurā piedalījušies reāli Latvijas Zemessardzes karavīri – divi puiši un viena meitene.

Kampaņas veidotāji izvēlējušies video filmēšanā piesaistīt nevis aktierus, bet īstus zemessargus, kuri šobrīd reklamē ziedojumu kampaņu “Palīdzot zemessargam, tu palīdzi sev”.

Jaunu veidolu ieguvusi arī mājas lapa Zemessargam.lv, kurā šobrīd var uzzināt praktisku informāciju par Zemessardzi, kā arī “iepirkties” Ziedojumu veikalā – tas ir pavisam jauns, Latvijā nebijis veids, kā ziedot.

Ziedojumu veikalā jūs redzat ekvivalentu summai, kuri esat ziedojis, tādējādi varat ne vien apjaust sava ieguldījuma apmēru, bet arī uzzināt, cik profesionāls un dārgs ekipējums šim bruņotajam spēkam ir nepieciešams, lai varētu pilnvērtīgi aizstāvēt Latvijas valsti.

Ar kampaņu tās veidotāji vēlas uzsvērt to, ka starp mums ir cilvēki, kuri ziedo savu brīvo laiku, nereti arī paši savus līdzekļus, lai aizsargātu Latviju. Katram no mums taču rados vai draugos ir kāds zemessargs, vai ne? Tie ir cilvēki, kuri būs gatavi mūs aizstāvēt tajā brīdī, kad tas būs nepieciešams. Tāpēc, ja tu palīdzēsi zemessargiem, tu pats parūpēsies par savu drošību.

179 4 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000