local-stats-pixel fb-conv-api

TĀLMĀCĪBAS VIDUSSKOLA: Pabeidz vidusskolu 100% internetā0

80 13

Katrs ir pats savas laimes kalējs un sava laika pavēlnieks. Izvēloties tālmācību, Tu vari apvienot visu – ģimenes dzīvi, darbu, hobijus, treniņus vai veltīt laiku, darot to, kas Tev patīk vislabāk. Tu strādā, esi aizņemts treniņos, esi radošs un aktīvs? Tālmācība ir domāta tieši Tev!


Rīgas 1. vidusskola aicina mācīties ikvienu, kurš augstu vērtē savu laiku un vēlas pats noteikt un kontrolēt mācību vidi. Mēs dzīvojam laikmetā, kurā viss mainās ļoti strauji. Mūsu diženais dzejnieks un domātājs Rainis ir teicis ”pastāvēs, kas pārmainīsies”.
Dzīves ritms šodien ir tik straujš, ka neviens vairs nevar atļauties velti tērēt ne savu laiku, ne resursus. Katrs ir pats savas laimes kalējs un esot savas dzīves noteicējam, ļoti būtiski ir apzināties gan savus merķus, gan to, kā tos var sasniegt.
Dzīve piedāvā neskaitāmas iespējas un tikai no katra paša ir atkarīgs, vai un kā mēs izvēlamies tās realizēt, kā mēģinām atrast un iekarot savu vietu pasaulē.
Izglītības jomā nepārspējamu iespēju piedāvā tālmācība – iespēja apgūt vidusskolas mācību saturu un iegūt valsts atzītu atestātu neklātienē – mācoties attālināti jeb 100% internetā. Šādu izvēli izdarīt var mudināt dažādas dzīves situācijas. Tā ir lieliska iespēja jaunajām māmiņām pabeigt vidusskolu jebkurā brīdī, neatraujot laiku ne ģimenei, ne savai personiskajai attīstībai. Šādi, apvienojot darbu ar mācībām, jaunieši var sākt veidot savu finansiālo neatkarību.

- Tāpat attālinātu mācību procesu izvēlas sportisti, kuriem daudz laika jāvelta treniņiem, sacensībām, nometnēm un izbraucieniem ārpus valsts. Izvēli mācīties, fiziski neatrodoties skolā, ir iespējams izdarīt arī tad, ja vienkārši vēlies savu darba vidi kontrolēt pats – mācoties apstākļos, kurus radi un nosaki pats.

- Mums katram ir tiesības mācīties, atrodoties vidē, kurā nekas netraucē, ir viegli koncentrēties un iespējams organizēt laiku, kuru veltam katras konkrētās mācību vielas apguvei.

- Lai kāds būtu Tavs iemesls par labu tālmācībai – aizņemts dzīvesstils, vēlme būt kopā ar ģimeni, sen nepabeigta izglītība – pabeigt vidusskolu var jebkurā vecumā un praktiski jebkurā dzīves situācijā – nekas nav šķērslis, lai atsāktu vai turpinātu mācības.

Rīgas 1. vidusskola piedāvā visas tās pašas priekšrocības, kuras pieejamas klātienes skolēniem. Brīvi pieejami mācību materiāli, konsultācijas ar skolotājiem, mācību programma atbilstoši valsts standartam. Katram pašam ir iespēja veidot individuālu mācību grafiku, veltot katram priekšmetam tieši tik daudz laika cik nepieciešams katram individuāli, jo mēs katrs esam citādāks.

Izglītības ieguve tālmācībā veicina arī jaunieša patstāvību – nepieciešama pašdisciplīna un spēja pašam sevi kontrolēt un plānot savu laiku. Šāda mācīšanās dod iespēju uzņemties atbildību par saviem panākumiem, organizēt savu laiku un attiecīgi arī novērtēt savus rezultātus un panākumus. Tā ir apziņa, kas veidojas, saprotot, ka par savām kļūdām un panākumiem esi atbildīgs vienīgi Tu pats. Neviens cits, izņemot Tevi pašu, nav Tavas dzīves noteicējs!

Nāc mācīties, un mēs Tev palīdzēsim!

Rīgas 1. vidusskola
Rīga, Akadēmijas laukums 1 – 802, LV – 1050
Uzņemšanas tālrunis – 20 200 007
Tālmācības vidusskolas mājaslapa: “Vidusskola.com
Skolas Facebook lapa: facebook.com/vidusskola
Mācību vietnes adrese: “Talmaciba.com
Youtube: youtube.com/user/Talmacibasvidusskola

80 13 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv