local-stats-pixel fb-conv-api

Nesabojātu meiteņu sapņi 18+18

179 5

"Greja piecdesmit nokrāsas" sevī ietver saldkaislus vārdus, noslēpumainus čukstus un klusas elsas. Grāmata ir kā purkšķis burbuļvannā, kad neredz, bet sajūt! Kad ieslēdzas pašsaglabāšanās instinkts, kas liek norādīt uz blakussēdētāju. Kad tu aizdomājies uzpūt siekalu burbuli, attopies un ātri iesūc to mutē, jo zini, ka tā darīt ir nepieklājīgi. Ko es gribu ar to teikt. Tikai to, ka šis netikli neķītro burtu virknējums it kā novelk robežu līdz nedrīkst un tad cenšas to pārkāpt, spītējot sabiedrībā pieņemtām normām un steriotipiem. Šī ir klasiska pornogrāfija, kas iepakota sieviešu nepiepildīto vēlmju iesaiņojumā. Iesaku nesabojātām meitenēm un puišiem, kuriem vecāki neļauj ilgi sēdēt pie datora.

Izsole
Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā. 18+

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Grāmata "Greja piecdesmit nokrāsas", autore E L James. No psiholoģijas skatupunkta šī grāmata piedāvā naratīvu ceļojumu uz tādu vietu prātā, kur tiek dzēstas visas robežas un kur dažādu domu un darbību sociālais akcepts zaudē nozīmi gūtā baudījuma priekšā.

Tā nav pasaule, kurā vairums no mums spētu dzīvot visu laiku, to mēs arī nemaz nevēlētos – pat viserotiskākā kairināšana kļūst netīkama pārmērīgos daudzumos. Šī grāmata piedāvā lasītājiem ļoti precīzi dozētu nerātnības devu un iespēju to izbaudīt savā ikdienas dzīvē.



179 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

O, kā reiz nākam mēnes man jāizlasa un japrezentē grāmata literatūras stundā. Ja es laimēšu šo grāmatu, skolotāja 100 punkt būs priecīga par manu izvēli :)

16 1 atbildēt

Geja 50 nokrasas - gaishi zils, tumshi zils, tirkiiza zils, maigi zils ........ zilgani zili zils...

23 9 atbildēt

pamatskolnieki emotion

spokos.lv pagaidām vel arī ir cilvēki kas skolu jau ir sen beiguši

6 0 atbildēt

Šodien biju iegājis veikalā, kur tirgo šīs grāmatas.. Ilgi šaubījos, vai paņemt zīmi "Cautions wet floor" no dzērienu nodaļas un pārlikt pie grāmatu plaukta, kurā bija šīs grāmatas.. emotion

7 2 atbildēt

vai tad ir arī nesabojātas meitenes? emotion

4 0 atbildēt

Jāuzdāvina mammai. emotion

3 0 atbildēt
xd avatarsxd

Vēlāk pie Tīņiem+ būs ielikti perversie stāstiņi emotion

3 1 atbildēt

Manuprāt šī grāmata ir tikai autores slimās un perversās fantāzijas

1 0 atbildēt

Es redzēju ,ka mana matenes sk. shito lasa! not bad

0 0 atbildēt

Izlasiju visas tris daljas jau.

1 3 atbildēt

un par mani neko nepateici :(

1 3 atbildēt

nožēlojami.. kas pārsteidz vairāk par autores jēlumu ir tas, ka cilvēki ir tādi idioti un šo grāmatu  pērk tādos vairumos

0 2 atbildēt