local-stats-pixel fb-conv-api

Izsole: How to dress well7

100 6

Ar vienīgo uzstāšanos Baltijas valstīs, 8.maijā Palladium koncertzālē uzstāsies Bruklinas izsmalcinātās popmūzikas un R&B virtuozs How To Dress Well.

How To Dress Well projektu 2010.gadā uzsāka daudzsološais ASV producents un komponists no Bruklinas Toms Krells (Tom Krell). Meistarīgi piešķirot savas daiļrades melanholiskajam atspoguļojumam gaisīgi elektronisku pieskaņu, HTDW tiek pamatoti uzskatīts par vienu no eksperimentālā popa un izjustā R&B žanru savienojuma pamatlicējiem.

Abi mākslinieka albumi guvuši ievērojamu pasaules mūzikas kritiķu atzinību. HTDW pirmais albums „Love Remains” (2010) tika atzīts par spīdošu debiju - Stereogum atzīmēja Krellu izdevuma 40 labāko 2010.gada izpildītāju sarakstā, savukārt Spin Magazine novērtēja „Love Remains” ar 8 no 10 ballēm, nosaucot to par „meditatīvu un reizē sajūsminošu” skaņdarbu apkopojumu.

Izsoles sākums 18:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Divi ielūgumi uz grupas "HOW TO DRESS WELL" koncertu "Palladium Rīga", 2013.gada 8.maijā, plkst. 20:00.

P.S. Svarīgi!! Izsolē pirms solīšanas ir jāpstiprina solījums!!!

Ietekmīgais mūzikas medijs Pitchfork iekļāva arī HTDW otro albumu „Total Loss” (2012) izdevuma labākās jaunās mūzikas kategorijā, ierindojot Krellu starp pasaules izcilākajiem jaunajiem izpildītājiem.
Savas šī gada „Total Loss” Ziemeļamerikas koncerttūres ietvaros, HTDW koncertēs kopā ar izteiksmīgo ASV sintpopa mākslinieci Sky Ferriera, savukārt Eiropas koncerttūres laikā Krells uzstāsies Spānijas Primavera, Braitonas Great Escape un citos nozīmīgos festivālos.

Saviļņojot klausītājus ar aizraujošu mūzikas stilu savienojumu un emocionālu piesātinātību, How To Dress Well radītie skaņdarbi ir reizē patiesi un dvēseliski. Savos koncertos jaunais mākslinieks ir kā atvērta grāmata, katru reizi kopā ar publiku no jauna pārdzīvojot ierakstos atspoguļotās emocijas.







100 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kas tā pa grupu? emotion

7 0 atbildēt

Diemžēl bet nav prekš manis :( 

emotion

3 1 atbildēt

!!!....................sorry but this music not for me.................!!!

3 1 atbildēt

Es tādu grupu nezinu

2 0 atbildēt

Nav manā gaumēemotion

3 1 atbildēt

Kaut kādi hipsteri !

4 3 atbildēt

Laikam esmu atpalikusi,ja nezinu šadu grupuemotion

1 0 atbildēt