local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmata, kas jāizlasa katram vidusskolēnam un start-up dibinātājam9

60 1
« 1  2  3 »
60 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Grāmatas beigās ir atkāpe, kur rakstīts "uzraksti grāmatu par 1% no veiksminiekiem un pelni naudu ar šo grāmatu aizmālējot acis visiem zālītes pīpētājiem un tusētājiem stāstot viņiem, ka dzīve ir viegla un skaista" ?

Viss jau skaisti un forši, bet nevajag mālēt jauniešiem acis ciet ar cerībām un ar sapņiem par naudu. Labāk motivē mācīties un radīt ko jaunu vai veidot pasaulē attīstību. Ja grāmata to var izdarīt - forši. Ja ne : palasiet Forbes vai piedalieties semināros par uzņēmējdarbību. Par šo visu jau sen ir pārrunāts. Visi šie Latvijas jaunie uzņēmēji jau ir aprunāti un intervēti neskaitāmos žurnālu izlaidumos. Šis nav nekas jauns vai inovatīvs.

Starpcitu - autoru sauc Kārlis nevis Kālis.

7 0 atbildēt

Kāpēc katram vidusskolēnām jāizlasa? Visiem jābūt biznesmeņiem? Vai tas ir "vienīgais pareizais" dzīves modelis? Paldies, man neinteresē.

4 0 atbildēt
Tiem, kam veicas vienmēr patīk gudri dirst...
3 0 atbildēt

Kas šaj grāmatai ir mārketinga speciālists? Citur pasaulē šada tipa stratēģija ir apmirusi un vairs nestrādā. Kas būs nākamais? "Kā Nomest Svaru - Ātri"; "Uzlabo Savu Dzīvi 5 Dienu Laikā, ar šiem pozitīvas domāšanas principiem" un "Kā kļūt par miljonāru"? 

Tā jau tauta samulsusi par to, kas pašreiz notiek. Šāda agresīva mārketinga stratēģija tiek īstenota neīstajā laikā. Pietiek skalot smadzenes, sāk palikt biki nepieklājīgi.  emotion 

2 0 atbildēt
Grāmata jau izskatās noderīga. emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Katrs cenšas reklamēt savu preci kā nu māk,labu preci pērk bez rēklāmas,tā no veikala plauktiem pazūd fantastiskā atrumā,bet pabiras vari reklamēt ieteikt,kā guļ plauktā, tā guļ plauktā un tiek ātri aizmirstas .

0 0 atbildēt