local-stats-pixel fb-conv-api

Funeral for a Friend koncerts? Jā!27

219 2

Velsas post-hārdkora pārstāvji Funeral for a Friend 24.martā uzstāsies koncertzālē Palladium. Dēvēti par Velsas modernā punk žanra pamatlicējiem, grupas mūzika tiek raksturota kā punk, smagā metāla un melodiskā hārdkora savienojums.

Dēvēti arī par “mūsdienu roka varoņiem”, Funeral for a Friend ir post-hārdkora apvienība no Bridžendas. Dibināti 2001.gadā, grupa izpilda dažādu žanru apvienojumu, sākot ar smago metālu un skrīmo, beidzot ar melodisko hārdkoru un roku. Grupas muzikālo stilu ir ietekmējušas tādas kulta grupas kā Deftones, Iron Maiden, The Misfits un The Get Up Kids.

New Music Express (NME) savulaik novērtēja grupas debijas albumu “Casually Dressed & Deep in Conversation” (2003) ar 8/10 ballēm, raksturojot to kā jaunas punk ēras sākumu. Ieguvuši plašu atpazīstamību Apvienotajā Karalistē, Funeral for a Friend var lepoties ar vairākiem kritiķu augsti novērtētiem albumiem, kā arī daudziem Top 20 singliem Velsā.

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Grupas albumi “Hours” (2005) un “Tales Don't Tell Themselves” (2007) iezīmējās ar enerģiskām melodiju variācijām un atklāti dvēseliskiem dziesmu tekstiem, kas grupu padarīja vēl slavenāku, kā arī nodrošināja apvienībai zelta un sudraba albumu statusu Apvienotajā Karalistē. Savā pēdējā albumā “Welcome Home Armageddon” (2011) Funeral for a Friend atgriezās pie sākotnējā punk mūzikas skanējuma. 2013. gada janvārī plānots izdot grupas sesto studijas albumu “Conduit”.

Funeral for a Friend sastāvā ietilpst vokālists Metjū Deivijs-Krejs (Matthew Davies-Kreye), ģitāristi Kriss Kūmbs-Roberts (Kris Coombs-Roberts) un Gevins Berrovs (Gavin Burrough), basģitārists Ričards Bučers (Richard Boucher) un bundzinieks Pets Lundijs (Pat Lundy).

Balva
Divi ielūgumi uz grupas "Funreal for a Friend" koncertu "Palladium Rīga", 2013.gada 24.martā, svētdien, plkst. 20:00.

P.S. Svarīgi!! Izsolē pirms solīšanas ir jāpstiprina solījums!!!





219 2 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000