local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 nozīmīgākie notikumi hokejā 2014. gadā7

171 0

Gads, kuru mēs viennozīmīgi varam atzīmēt ar plusa zīmi. 2014 ir aizgājis uz neatgriešanos, tas paliks tikai atmiņās. Atmiņās par fantastiskajām Ziemas olimpiskajām spēlēm un maču pret Kanādas izlasi. Turpinājumā pozitīvās emocijas noslāpēja aizliegto vielu skandāls ar diviem latviešu hokejistiem. Rīgas “Dinamo” komandas nesekmīgais sezonas nobeigums, iespējams, tās bija pēdējās izslēgšanas spēles šim krievu projektam. Prieks par diviem jauniem kapātājiem pasaules hokeja mekā. Ar cerībām par augsto emociju vilni Minskā, kas tomēr piedzīvoja fiasko. Realitātes pieņemšana par hokejistu karjeras beigām. Notikumus varētu uzskaitīt ilgi un dikti, bet kā jau pieņemts, tad tiek izcelti tikai spilgtākie. Jums tika dota iespēja balsot par aizvadītā gada TOP notikumiem mūsu lapā. Tagad atskatīsimies, kuri, jūsuprāt, bija vērtīgākie momenti.

171 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Sočus nekad neaizmirsīšu, kādas emocijas bija.... emotion

9 0 atbildēt

ja jau ar futbolu mums neveicas tad nu hokejam te vajadzetu pielikt plecu gan atbalstittajiem un valdibas lai butu vel lielaki panakumi pasaule

6 0 atbildēt

Es atvainojos, bet ne vārda par izlases startu pasaules čempionātā. Vai uzvara pret somiem ir mazāk nozīmīga kā Irbes simboliskā iekļaušana Sabres sastāvā?

1 0 atbildēt

Tiešām preiks par Latvijas vietējo hokeja ligu, kas uzplaukst.

0 0 atbildēt