local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmie Laura Dārziņa vārti spēlē pret Slovan nebija jāskaita.8

Attēlos skaidri redzams, ka pirms Razgals jau bija zonā, pirms ripa bija šķērsojusi zilo līniju, aizmugures stāvoklis, vārtus nebija jāskaita.

37 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Lai arī šajā situācijā varētu piekrist, ka "gols nav labs" un bija aizmugure (vērojot pats video atkārtojumu arī padomāju, ka tāds 50/50 moments), domāju, ka RD ir pelnījusi, lai kādreiz tiek notiesāts par labu - cik goli šogad nav bijuši ieskaitīti par labu pretiniekam, kur bijusi apzināta vārtsarga kavēšana, slida utt vai neieskaitīti par sliktu RD bez reāla pamatojuma.

Tāpat arī spēlē tika atdots parāds Slovanam, linkā skatoties, kad pagājušas aptuveni stunda 39 (vai arī mača 38. minūtē) kad Janošiks mēgināja plūkties ar Zīli, Janošiks nometa cimdus. Varbūt noteikumi ir mainījušies, bet vismaz līdz šai sezonai, pēdējos 3-4 gadus KHL nomesti cimdi automātiski nozīmēja disciplinārsodu, ja to izdari pirmais tevi formulē kā agresoru un saņem 5+20 sodu. Janošiks tāpat kā Meija saņēma tikai 2 minūtes. Vadoties pēc reglamenta viņam būtu bijis jāsaņem 2+5+20 (2 par iepriekšējo pārkāpumu un 5+20 par agresoru), tādējādi RD spēlētu 5 minūsu vairākumā. Tā vietā 2 min abpusējais un nepilnu minūti vēlāk Slovan izlīdzina rezultātu.Sava veida palīdzība Slovanam no tiesnešu puses.

7 0 atbildēt
Ni vai tev žēl? Cik vārti mums šosezon nav nozagti...
3 0 atbildēt
Ļoti neprecīzi kadri paņemti. Ja salīdzinam ripas attālumu līdz zilajai līnijai un Razgala slidu uz zilās līnijas un otrajā kadrā cik ripa jau ir uz līnijas un attālumu cik Razgala slida jau ir zonā, es teiktu, ka zonā ieslidots ar centimetra precizitāti. Neaizmirstam, ka līnījtiesnešiem lēmums jāpieņem 1s laikā, nevis pēc 1000 atkārtojumiem. Viss precīzi. #videotiesnešiatradušies
1 0 atbildēt
Khl tiesnešiem nav pills kalendārs
0 0 atbildēt

piekāst visus sportistus... liekēži.....

0 0 atbildēt