local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules čempionāts hokejā - jau pēc 3 dienām!12

Sveiciens, spocēni. Latvijas hokeja izlase vakar aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli pirms Pasaules čempionāta hokejā, kurā gan, diemžēl, piekāpās pasaules čempionāta rīkotājiem un mūsu pretiniekiem pēdējā grupu turnīra spēlē -Vācijai 2:3 pamatlaikā.

132 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Ļoti laba analīze, vien ar to atrunu, ka es neņemtos prognozēt izcīnīto punktu apjomu ne konkrētās spēļu grupās, ne kopumā. Tomēr būs interesanti, cik tuvu autors būs trāpījis. Laikam vajadzēs iebukmārkot šo rakstu, un atgriezties pie viņa pēc grupu turnīra emotion

7 0 atbildēt

Man ļoti patīk tavi raksti un spriedumi un paldies, ka tu to dari nenievājot mūsu izlasi!

2 0 atbildēt

Kā bez skatīšanās var zināt, ka kāds kaut ko kautkur 2vs1 izejot neiemeta? Un tas arī nebūtu rādītājs...Paskaties momentus no NHL play-off un redzēsi kā ripa nu nekā neiet vārtos atsevišķām komandām...

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
labi
0 0 atbildēt

Labs raksts, saturīgs komentārs, piekrītu. emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Tikai gļēvulis un cilvēks bez dzīves ar nepamatotu viedokli anonīmi komentētu tēmu par kuru acīmredzami neko nejēdz. Skumji ir tas, ka ir cilvēki izmanto pirmo rakstu/tēmu, lai paustu savu slikto garstāvokli.

0 0 atbildēt

nē,es domāju,ka pirmās trīs visas ir jāņem,vājāks sastāvs dāņiem un slovākiem sen nav bijis.Pret grandiem teikšu 1punkts.Prognozēt var jebko,bet fakts ir tas,ka mūsu un Vācijas savstarpējā spēlē noskaidrosies uzvarētājs.

0 1 atbildēt

B divīzijas spēles diez arī tv3 nākamgad translēs?

2 5 atbildēt