local-stats-pixel fb-conv-api

Lipmans gāzts - vietā Kalvītis27

Latvijas hokejā notikušas negaidītas pārmaiņas. Vakar LHF kongresā, negaidīti par jauno LHF prezidentu ievēlēts bijušais premjerministrs, Rīgas DInamo viens no valdes biedriem, tagad Latvijas Gāzes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis, kurš nomaina amatā gandrīz 20 gadus bijušo Kirovu Lipmanu.

Šāds pavērsiens lielākajai daļai ir bijis negaidīts, jo "miera tricinātājs" līdz šim bija Viesturs Koziols, kurš to darīja jau otro reizi (pirmā bija šī gadsimta sākumā, kad Koziols pat izveidoja paralēlu hokeja savienību) .

Kalvītis kā LHF prezidents. Ko tas varētu nozīmēt?

1) 0 pārmaiņu, jo daudzi uzskata, ka viņš ir Lipmana draugs, līdz ar to varētu pastāvēt varbūtība, ka viņš ir Lipmana marionete.

2) LHF vairāk atbalsta Dinamo, jo pēdējā "darba vieta" pirms Latvijas Gāzes Kalvītim bija tieši valde un pastāv iespēja, ka LHF viņu iedabūja neviens cits kā Juris Savickis.

3) Latvijas valsts analogs Kalvīša premjerāšanas laikā tagad Latvijas hokejā. Tiem, kas neatcerās vai negrib atcerēties: llaikā, kad pie valdības stūres atradās Aigars Kalvītis vispirms valdīja 7 "treknie gadi" un tad iestājās krīze, no kuras vismaz man šķiet, ka līdz galam vēl joprojām neesam atkopušies.

Mans viedoklis par šo ir tāds, ka labāk kļūs. Lipmans visu patiešām bija nolaidis līdz burbulim. Nepārprotiet, es nedomāju, ka tagad izlase spēlēs par medaļām, bet sakārtotības ziņa kaut kas tagad uzlabosies - visticamāk nebūs vairs tādu cirku ar treneriem un visticamāk arī ar prēmijām, jo Kalvītis atšķirībā no Lipmana iepriekšējās darba vietās nav taisījis 1 aktiera teātri. Runājot par izlasi - negaidiet, ka no tā, ka nomainās LHF prezidents uzreiz uzlabosies tās rezultāti. Spēlētāji, tak paliks tie paši. Reālus uzlabojumus vai nopietnus pasliktinājumus no sistēmas var redzēt pēc 10- 15 gadiem. TO redz tad, kad izaug nākamā bērnu paaudze un cik daudzi no pieņemsim 2010. gadā dzimušajiem tiks lielajā izlasē un kā lielā izlase ar to brīdi sāks spēlēt. Tagadējie izlašnieki jau ir sačakarēti (lielākā daļa) Daudz ko labi un skaidri izskaidro Oļega Sorokina (pazīstams agrākais hokejists, šobrīd LHV hokeja kluba Mogo galvenais treneris, LHF rezervists un Dinamo spēļu eksperts), kurā runā par to, ka agrak Lipmans nav melojis un tagad visu (tieši prēmiju nevis līmeņā ziņā) sabojā Dinamo pārmaksātās algās. Citās ziņās gan Sorokins Dinamo atzīmē, kā pozitīvu ziņu. Iesaku noklausīties.

Kā tagad būš, to nezinu, taču noteikti sekošu tam līdzi. VIens ir skaidrs - ar Latvijas hokeju nekad nav garlaicīgi. Par hokeju!

Oļega Sorokina emocionālā uzruna kongresa laikā.

280 1 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Mums ir maz cilvēku, kuri jebkurā vietā strādās no sirds un ar atdevi. Vai šis būs tas  gadījums ? Kaut kā vēl šaubos. Taču laiks rādīs - uzvarēsim vai zaudēsim.

16 0 atbildēt
Oho! 7 trekni medaļu gadi un fināli psrs čempī garantēti. emotion
15 0 atbildēt

Sākumā paskatīsimies Kalvīša darbības saistībā ar LHF, pēctam mētāsim ar sūdiem un teiksim, ka 'Latvijas hokejam psc'. 

11 0 atbildēt
Pareizi. Valsti apzadzies, 7 treknos gadus sev iedevis un nu ķēries pie hokeja. Tas bùs pa visam uz labu. Tagad mūsu hokejisti būs reaktīvi - ar gāzi darbināmiem dzinējiem + vèl pie gāzes, elektrības maksāsim par hokeju ( tas tagad ir komunāls pasākums )!!
10 0 atbildēt
Nu tagad vispār būs hokejam psc 😄
15 5 atbildēt

Hokējisti būs kā pīrādziņi emotion 

9 0 atbildēt

Hokejam pisec polnij ...

Dinamo spēles var pārsaukt par daiļslidošanas sacensībām!

9 0 atbildēt
Kā saka, tagad Latvijas hokejs gāzēs pa īstam!
9 1 atbildēt

man patīk ka ziņas par hokeju Latvijā ir lielākas nekā acīmredzamā korupcija saeimā 

8 0 atbildēt
Domāju ka Sorokins pateica visu emotion Uzlabojumu nebūs, un algas hokejistiem neviens nost negriezīs. Ja nu vienīgi Cūkpurnis sāks zagt atkal. emotion
7 0 atbildēt

Starp citu šo to jau jēdz. Eksperts nav, bet 2 dēlus hokejistus izaudzinājis ir, tapat uzturējis pāris hokeja klubu sistēmas. Pilnīga 0 nav... Plus ja var ticēt viņu izvirzījušajam Koziolam, tiks mēģināti piesaistīt arī Irbe un Ozo,kas gan šo to no hoķa rubī..

6 0 atbildēt

sāksies treknie hokeja gadi ?

3 0 atbildēt

Lipmanis, Kalvītis-a pa lielam nekas jau nemainīsies...

2 0 atbildēt
bija doma ielikt šādu rakstu, bet naa. šo uztveru pozitīvi. lipmans visu laiku huiņu darīja. nolans gadu taisīja latvijas izlasi, kas tiešām gandrīz izdrāza [atvainojos] kanādas izlasi. tad viņš izdomāja redz nolanu atlaist, ja viņš vadīs sabres iekš nhl. tas tak ir smieklīgi. tas ir kā piedāvāt piestrādāt bufetē, kamēr strādā normālu darbu restorānā. nesaku, ka kalvītis ir labāks, taču lipmans ir āksts. patiesība acīs kož. sorokins pateica visu kā ir - nahren maksāt 15 štukas katram par knapu 13.vietu? ja būtu izkrituši no divīzijas, tad tik pat maksātu? sorokins viens no labākajiem latvijas hokejistiem. atceros laikus, kad dinamo bija labs - trotter, hossa, hartigan, holt, masaļskis, elisson, ņiživijs. tagad raudāt gribas. sezonu nobeigs ar mazāk kā 10 uzvarām gan jau. gl kalvītim, ggwp lipmanam, kas naudu tērē, kur grib un viss ir pofig. sorokins malacis.
2 0 atbildēt

dinamo vienmēr ir bijusi krievijas komanda

0 0 atbildēt

Briesmīgu nomainīja - pretīgs!

0 0 atbildēt

sporta seele ir interesanta tikai tiem, kuri to speele.

0 0 atbildēt