local-stats-pixel fb-conv-api

HK "Kurbads" izcīna uzvaras visās 3 spēlēs un iekļūst nākamajā KK kārtā1

Ar uzvaru pār Jūliusa Šuplera trenēto Doņeckas "Donbas", HK "Kurbads" noslēdza Kontinentālā Kausa 2. kārtu un iekļuva nākamajā kārtā.

Pirmajā spēlē tika pārspēti viesi no Islandes "Skautafelag", kuri bija veikuši nelielu pārsteigumi, uzvarot savā pirmajā kārtā. Uzvara bija bezierunu 9:2. Edgars Homjakovs izcēlās ar 4 vārtu guvumiem. Arī otrā spele pret viesiem no Spānijas, izrādījās viegla - uzvara 8:1. Izšķirošais mačs gan izrādījās grūts, jo ukraiņu komandu izdevās pārspēt tikai ar 2:1. Uzvaras vārti Laurim Rancevam.

Nākamā Kontinentālā Kausa kārta būs pret baltkrievu "Gomeļ", franču "Lyon" ar diviem izbijušiem "kurbadiešiem" Martinu Lavrovu un Artūru Mickēviču sastāvā un "Arlan" mo Kazahstānas. Nākamās kārtas turnīrs norisināsies Francijā un kurbadieši to varēs aizvadīt patriotiskās noskaņās, jo spēles norisināsies no 16. - 18. novembrim. Nākamā spēle Kurbadam pret "Lido" jau šo trešdien pulksten 19.00 Kurbads Ledus Halle, OHL ietvaros. Vēlies to apmeklēt? Dodies šeit un iegādājies biļeti!

 
 
 
4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Neticami, bet šoreiz pēdējo spēli pat noskatījos pa TV.

2 0 atbildēt