local-stats-pixel fb-conv-api

Violetā krāsa___2

Violetā krāsa: ārstniecība, enerģija, izturība, garīgums, spirituālisms. Violetā krāsa ir Zivs zīmē dzimušo krāsa.

Vēl viena spēcīga un intensīva krāsa. Lietojot violetu krāsu, var palīdzēt dziedēt un atdzīvināt emocijas. Paskaties apkārt, ja pazīsti un redzi kādus cilvēkus, kuri ir nodevušies garīgajai pasaulei, tu noteikti atradīsi violetu krāsu atspulgus viņu ikdienas dzīvē.

Violetās krāsas viļņu garums ir 400 nm. Violetā krāsa rodas, kad vienādās proporcijās tiek sajaukta sarkanā un zilā krāsa. Simboliski šī krāsa manto īpašības no abām pamatkrāsām un simbolizē gan mīlestību, gan prātu.
Violetajai krāsai ir plašs spektrs, tā var būt gan ļoti gaiša, gan piesātināti tumši violeta. Tāpēc jāņem vērā, ka krāsas gaišo un tumšo toņu iedarbība uz cilvēka psihofizioloģiskajiem procesiem ir visai atšķirīga.
 

Terapeite Brenda Mallona raksta, ka šī krāsa pozitīvajā aspektā pauž individualitāti, bet pārsātināšanās ar to var novest pie introversijas padziļināšanās. Tieši tāpēc tumši violeta krāsa netiek rekomendēta maziem bērniem un cilvēkiem krīzes situācijās. Savukārt gaiši violetie toņi, ceriņ­krāsa vai violetie pasteļtoņi ir labvēlīgi un atstāj pozitīvu iespaidu.


E. Bebits ir izpētījis, ka violetais labvēlīgi iedarbojas uz visu skeleta sistēmu. Tam ir antiseptiska un attīroša ietekme gan fiziskā, gan garīgā līmenī. Violetā krāsa palīdz sabalansēt fizisko un garīgo enerģiju. Tā ir ļoti labvēlīga vēža un citu audzēju profilaksē, kā arī atvieglo artrīta radītās sāpes.


Violetā krāsa rosina iedvesmu, jaunradi un viedus sapņus. Meditācijās šī krāsa palīdz atklāt gan pagātnes apstākļus, gan attiecību samezglojumus. Violeto krāsu būtu ieteicams lietot kopā ar citām krāsām, piemēram, dzelteno, krēmkrāsu vai oranžīgo. Tas tāpēc, ka tumši violeta ir smaga krāsa un tās pārpilnība var novest depresīvā stāvoklī. Violetā krāsa pozitīvi un terapeitiski iespaido iekaisuma procesus un ādas slimības.
 

« 1  2  3 »
10 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

super bildes

1 0 atbildēt

Labs, viena no manām mīļākajām krāsām!!!

0 0 atbildēt