local-stats-pixel fb-conv-api

Turpinu iesākto!8

Turpinājums iesāktajai foto rakstu sērijai. Šis tas atkal ir sabildēts, ieteiktie padomi ņemti vērā un ir tapis nedaudz bilžu, lai varētu padalīties!

Sakarā ar to, ka daudzi (arī ārpus spokiem) ieteica bildes pārveidot, ir dažas bildes no iepriekšējā raksta, bet jau nedaudz pārveidotas. Pārveidošanai izmantoju veco, labo Picasa programmu.

Atkārtošu, ka esmu iesācēja šajā lietā un komentāri - 'Nekas īpašs.', 'Meh, tādas bildes ir katram otrajam.' - man nav vajadzīgi. Es dalos ar citiem, lai uzlabotu prasmes, uzklausītu ieteikumus un padomus, kā labāk tikt pie kvalitatīvāka un acij tīkamāka kadra. :)

89 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Skaisti attēli , man patika . Turpini tādā pašā garā un gan jau ka nākotnē kaut kas izdosies.
1 0 atbildēt
Pati arī cenšos savās fotografēšanas izdarībās ko bīdīt uz priekšu. Grūtākais šķiet apstrāde. Jo gadās, ja pamatā attēls ir kvalitatīvs, tad apstrāde to var sabojāt. Savā ziņā apstrāde, kompozīcija, tā ir smalka māksla. Protams, labi tiem, kam pat uz ķepu ļepu sanāk, bet es neesmu tas gadījums, tāpēc uzsveru, ka šis prasmes jāapgūst. Bildes pamatā ( it īpaši ar kaķi) skaistas un labas.
1 0 atbildēt

Laikam ar spoguleni fotogrāfēts. Tad nu pateikšu, ka izslēdz jpg un atstāj lai uzņem tikai RAW formāta bildes. Pēc tam izmanto adobe lightroom, vismaz man liekas normālākā proga foto apstrādei. Izslēdz automātisko ISO, jo ir pārāk daudz trokšņu. Ainavām izmanto tikai ISO 100 un A, vai Av(canon) režīmā un statīvu, jo slēdža atrums var būt citreiz par lēnu lai spētu uzņemt bildi rokās turot kameru. 

Pēc tam apstrādājot bildi palielini "Shadows" un samazini "Highligts", tas noņems, kā piem. 3. bildei kraso kontrastu un būs labāk sasktāmas detaļas tumšajās un pārlieku spilgtajās vietās.  Protams vari paspēlēties arī ar pārējām lietām. Programma ir salīdzinoši vienkārša un bilžu apstrāde ir ļoti viegla tajā. Un negriez arī pārāk daudz asumu, jo tas arī palielina trokšņu līmeni. Lightroom ir arī laba funkcija lai izvēlētos ko tu gribi saasināt, ko nē. 

1 0 atbildēt

8. vislabākā emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
6.Kā tavam kaķītim ir vārds?emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt